![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποια Λαμογια βρε παιδια...οι τυποι ειναι επαγγελματιες...εκτελεστες...!!!
ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ...!!! θα ερθει η ωρα της Κρεμαλας...που θα παει...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι ένας λογιστής απο Θεσσαλονίκη που έκανε κομπίνες νε επιστροφή ΦΠΑ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Πότε δεν ...αξιόπιστος. Στοιχεία.
Μέχρι το βράδυ θα σας έχω άλλα 2 λαμόγια. Και στα Ξενοδοχεία του( κυρίου αυτού) είχε παραθερίσει το σύκολο των Ελλήνων (βολευτών)....... Πρώτος και καλύτερος ο πιο χοντρός μετά ο λιγότερο χοντρός. Εάν κάποιος δεν κατάλαβε να ρωτήσει αυτούς που μαζί τα έφαγαν.. Και για την ακρίβεια το ποσό είναι 652,236,000. Αυτό δεν το αναφέρουν πουθενά............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου αρέσει η ακρίβεια των στοιχείων αλλά και των φημών σου. Και οι δικοί μου τα ίδια βγάζουν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίο threadaki. Γράφτηκα να το παρακολουθώ
![]() Πιπεράτο, πικάντικο ρε παιδί μου !!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπιζω να μην μου πεις καποιο ανωνυμο blog...... Αν η πηγη σου ειναι κατι τετοιο βαζεις σε κινδυνο το φορουμ με αυτες τις επωνυμες και συγκεκριμενες καταγγελιες μιας και στα blogs ο καθενας που γραφει δυσκολα βρισκεται, οι servers των βρισκονται στα Cayman Islands και οι δε διαχειριστες των αγνωστοι....., ενω το gsforum ειναι με ονοματεπωνυμο. Νομιζω οτι δεν θελει κανενας μας τους ιδιοκτητες του να τρεχουν και να μην φτανουν..... Προσεχε τι γραφεις |
|
|||
|
|||
![]() Καλά, ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι πoιός εδώ στην Κρήτη δεν ξέρει τα χρέη των Δασκαλαντονάκιδων σε ΙΚΑ Μικα κλπ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ίδιο μου είπε φίλος και συνάδερφος που έχει έδρα απέναντι από Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Η παράκληση του είναι να μην γράψουμε όνομα πρώην που έχει κόρη Αρχηγό κόμματος και γιο Βολευτή. Στην λίστα είναι και δημοσιογράφος –εκδότης, που έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό. Προσπάθησε να κάνει το σπουργίτη Η άποψη μου είναι να την δημοσιεύσουν και ας ματώσει και ο σημερινός πρωθυπουργός. Το επίθετο του(συνωνυμία) αναφέρεται στη λίστα με τον κωδικό. Νίκος.Το ποσό 28.631.000.000 Και εάν έχει τα κότσια όποιος Εισαγγελέας επιθυμεί να το ξέρεις ποτέ δεν κρύφτηκα. Η λίστα σήμερα είναι στα χέρια Βολευτή ΚΚΕ. ![]() GS forum αξιόπιστοι και στην ενημέρωση. Last edited by napgeo; 24-10-2011 at 17:10. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Θα ήθελες να είσαι λαμόγιο" | Hekima | Διάφορα | 1 | 18-10-2011 14:48 |
Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Λαμόγια το νου σας !!!!!!!!! | Vagelis Gar | Επικαιρότητα | 26 | 18-08-2011 14:54 |
Τα λαμόγια που ρήμαξαν τον τόπο μας. | napgeo | Επικαιρότητα | 17 | 12-08-2011 17:38 |
Τα Λαμόγια | napgeo | Ελλάδα | 14 | 29-05-2011 20:00 |
Να γιατί πληρώνει ο πολίτης το "μάρμαρο" & ΟΧΙ τα λαμόγια | thanper | Ελλάδα | 5 | 10-04-2011 13:02 |