![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρήστο, νομίζω πως ο φίλος πιο πάνω, δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο το θέμα, όπως ο πρώην πρύτανης. Πράγματι βαρετή η ανάλυσή του (και πως να κρίνεις έναν πρύτανη... έστω και πρώην?!!?), ίσως αυτές οι δηλώσεις του δείχνουν πιο καθαρά και απλά την άποψή του: Τι πρέπει να κάνουμε; Απαντά ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα και Γιώργος Κοντογιώργης: «Η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό διπλή κατοχή» – Συνέντευξη του πρώην Πρύτανη της Παντείου στην Νατάσα Φίλιππα | Λ και http://udemand.wordpress.com/2011/06...%CE%B5-%CE%B5/ Συμφωνώ εν μέρει στις αιτίες του προβλήματος. Αλλά όχι στην εκτίμησή του ως προς τις ανάγκες της κοινωνίας και στην λύση (την θεωρώ ανέφικτη) που προτείνει... αλλά είπαμε... με τι γνώσεις να κρίνεις έναν πρύτανη;;; ΥΓ. Και ένα καρφί... Στην ΕΡΤ καταπολέμηση της διαπλοκής επιχειρούσε?!!?!? Last edited by yannis; 24-10-2011 at 19:02. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
'Ολοι κρίνονται. Από εμένα τουλάχιστον. Δεν είμαι του οικολογικού ' μη κρίνεις ίνα μη κριθείς'. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οποιος δουλεύει σκληρά ....αμείβεται | diomiles | Ελλάδα | 13 | 02-08-2011 11:06 |
Η καφεΐνη δυσκολεύει τη σύλληψη | MARK | Υγεία | 2 | 02-06-2011 12:43 |
Πώς θα ξέρετε ότι το παιδί έχει σκωληκοειδίτιδα | MARK | Υγεία | 8 | 06-12-2010 13:28 |
Aμα σε θέλει ο σκηνοθέτης.... | Carduelis | Αστεία Video | 25 | 29-01-2010 10:53 |
Ανάπηρος σκύλος περπατάει στα 2 πόδια | skippybi | Ζώα | 5 | 10-12-2009 18:43 |