![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το φόρουμ έχει τόσο μεγάλη δύναμη;;;;;
![]() Επαναστάτες,υποκινητές,φασιστες,δημοκρατικοί,μπατσοι...κλπ Χαλαρωστε κύριοι...μην σκισωμεν καμμιά καλτσα,απόψεις για διάφορα που μας απασχολούν γράφουμε και συζητάμε και δεν χρειάζονται προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί... ![]() Σιγά μην κινδυνεύει η Ασφαλεια μας....και η στθεροτητα της χωρας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και αφού λέμε απόψεις, γιατί αυτές είναι φούσκες και οι άλλες περί γιούργια τεκμηριωμένες!?!?!? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε μέλος του φόρουμ,δεν πρόκειται να κάνω,εκτός και τον δω να βαράει γυναικόπαιδα Με έχεις καταλάβει ....νομιζω ![]() Έχω πολλά φιλαράκια μπατσους...αδερφές,ναυτικούς και μοδιστρες.ποτέ δεν με ενδιέφερε το επάγγελμα ,παρά μόνο οι συμπεριφορές... ![]() Και όπως λέει και ο μπάρος μου....η δουλειά δεν είναι ντροπη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() α ναι ρε συ,τους αεκτζηδες εννοεις... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ειναι "ειδικες ομαδες", ειτε λεγονται "αντιτρομοκρατικη" αυτοι οι ανθρωποι, ειτε "ασφαλεια" υπαρχουν χρονια τωρα κ αλοιμονο αν δε το ξεραμε, και ουτε "πληρωνονται" ειδικα για αυτη τη δουλεια...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τώρα... για τα φιλαράκια σου... σιγά μην έκανες διακρίσεις, εσύ εστιάζεις στο κοινό τέλος!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
TEOSS αυτές τις συμπεριφορές να τις χρησιμοποιείς στη δουλειά σου! Οπως και τις απειλές. Δεν απάντησες όμως σε αυτό που ρώτησα. Επίσης στον Ευτύχη απάντησες 2 φορές στο ίδιο ποστ του, την πρώτη με "χιούμορ" και τη δεύτερη με ύβρεις. Είναι η κακή νοοτροπία φίλε μου που είναι ασυγχώρητη, όχι οι άνθρωποι! |
|
|||
|
|||
![]()
Όπου αδερφές....γράψε φαρμακοποιους
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να πληρωνει το ενοικιο | tzim | Ελλάδα | 9 | 10-06-2011 23:06 |
Πρόβλημα με ABS. Δεν μπαίνει εντός | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 05-04-2011 11:18 |
τι μπορει να κανει ενας αντρας και μια γυναικα εκτος απο .... | regaki | Πολιτισμός | 3 | 30-04-2010 08:45 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 01:08 |
Η μεγαλύτερη Δενδροφύτευση που έγινε....θα γίνει | billy_bmw | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 17-03-2009 18:54 |