![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
...κι εγώ έτσι ήξερα, απόσταση απ το KV και ποιότητα χαλκού, φεύγοντας απ τη Forthnet και πηγαίνοντας στη Cyta είδα πολύ πολύ καλύτερη ποιότητα στο voice.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι έχει λογικά καλύτερη ποιότητα καθώς δρομολογεί λιγότερες κλήσεις το κέντρο της, πράγμα που θα φτάσει εκεί που ήσουν πριν μόλις αρχίσει και αυξάνει την πελατιακή βάση. Το voice για ευνόητους λόγους έχει προτεραιότητα έναντι του data, και το corporate voice έναντι του οικιακού. Με λίγα λόγια μόλις μπουκώσει και η Cyta την ίδια αίσθηση θα έχεις, ίσως και χειρότερο γιατί δεν ξέρω τι πρόβλεψη για voice έχει, με αποτέλεσμα αν πέσουν 3 εταιρίες και 500 οικιακοι στο ίδιο κέντρο...άντε βγάλε γραμμή :P όλα αυτά υποθετικά...μπορει να έχει και το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα , αλλά αυτό είπα νωρήτερα Παιδικές Ασθένειες :P Last edited by Akyla; 25-10-2011 at 12:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ΟΤΕ θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία VDSL προκειμένου να αναπτύξει περαιτέρω τις ευρυζωνικές του υπηρεσίες και να υπερπηδήσει καθυστερήσεις στα σχέδια της Κυβέρνησης για ένα δίκτυο οπτικών ινών κόστους 2 δις ευρώ.
Η παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών υψηλών ταχυτήτων, όπως η ευρυζωνική τηλεόραση, είναι κεντρική στο να αντισταθμιστούν οι απώλειες εσόδων από τα παραδοσιακά έσοδα του Οργανισμού, όπως η σταθερή τηλεφωνία, όσο οι πελάτες αλλάζουν προς νέες τεχνολογίες. Η τεχνολογία του VDSL, που είναι αρχικά για το "Very High Bitrate DSL", χρησιμοποιεί τα χάλκινα καλώδια, τα οποία αρχικά εγκαταστάθηκαν για χρήση από την παραδοσιακή τηλεφωνία, προκειμένου να υλοποιήσει εξελιγμένες εφαρμογές όπως High Definition TV. Το VDSL κοστίζει το εν πέμπτο σε σχέση με λύσεις FTTH και θα επιτρέψει bandwidth έως 50 Mbit το δευτερόλεπτο. Ο ΟΤΕ είναι έτοιμος από πλευράς υποδομών για το VDSL αλλά τον έχει μπλοκάρει η ΕΕΤ και η Επιτροπή Ανταγωνισμού μέχρι να είναι έτοιμοι και οι υπόλοιποι providers. Όσο για το FTTH... φέξε μου και γλύστρησα... πριν το 2016 μην το αναμένετε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχει ήδη αρχίσει εγκαταστάσεις ono και μας πΗδ@ει γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε σε ορισμένα σημεία dsl...κλασικά ο ΟΤΕ γράφει την ΕΕΤ :P
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο μαγαζί είχα ΟΤΕΝΕΤ. Είχα πάρει τότε 6άρα, και δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα παραπάνω απο 2-2,2 και με πολλά προβληματα πτώσεων κλπ. Μετά απο πολλές επικοινωνίες με ΟΤΕ, καθαρισμούς γραμμής κλπ... ο ΟΤΕ μου το κατέβασε στα 2ΜΒΡΣ, και έτσι ενώ δεν είχα μεγαλύτερη ταχύτητα, δεν είχα προβήματα τουλάχιστον. Ομως, για λόγους οικονομίας, πήγα σε HOL double play, και αμέσως η ταχύτητα χωρίς να κάνω τίποτα ανέβηκε στα 6ΜΡΒΣ, πως το εξηγείς αυτό? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πρόβλημα που περιγράφεις κατά την γνώμη μου οφείλεται σε hardware, είτε σε λάθος φίλτρο , είτε σε πρόβλημα router...1002 παράμετροι, φυσικά και σε routing....τέσπα ο ΟΤΕ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανε ούτε καθαρισμούς ούτε τίποτα... απλώς είδε που συγχρονίζεις και την έβαλε την ταχύτητα καρφωτά και έληξε εκεί το θέμα, γιατί όπως είπε και ο Cps ποιό πάνω ο ΟΤΕ περιορίζεται απο την ΕΕΤ σε πολλά πράγματα και έχει καταντήσει να είναι στα @@ του...ότι και να του πεις....φεεεεεεετα..... Η HOL απο την άλλη επειδή δεν είναι ΟΤΕ, και επειδή δεν θέλει να σε χάσει απο πελάτη έλυσε το όποιο πρόβλημα πριν σου παραδώσει, γιατί στατιστικά ο ευχαριστημένος πελάτης δεν φεύγει, εκεί μπορεί να οφείλεται η διαφορά. Καθώς, μόλις η κάθε HOL μόλις παραλάβει το σύρμα απο τον ΟΤΕ κάνει μετρήσεις και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να διορθωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες όμως στείλε μου κ εσύ με PM το τήλ, διεύθηνση και ΤΚ να δώ που κλειδώνει η περιοχή σου για να σου πω αν είναι θέμα καλωδίων ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
New Double R BMW !!! | pirate | Κράνη | 25 | 24-05-2011 13:33 |
EBC HH (double sintered) pads | vpentza | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 1 | 30-03-2010 11:09 |