![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() no coments..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστότατος!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον Ηλία, περριτό σχολιασμού, τα έχουμε πεί τόσες φορές!!
(υ.γ. Νάπο τα γιαπωνέζικα θηρία που τα είδες εσύ?...) |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος οδηγος λεει οτι δεν ειναι εμπειρος???
![]() Οσο για το ελεγχομενο περιβαλλον ναι και η νταλικα ηταν απλα ενα ντεκορ κ παει λεγοντας! Και δυστυχως ή ευτυχως θα το καταδικασω και γιατι δεν εχω κανει ποτε τετοια κ δε μου αρεσει αν θελω να παιξω τη ζωη μου κορονα γραμματα,να λαχταρησω κ τον αλλο τον χριστιανο που θα με δει ξαφνικα στο ρευμα του..... Συν οτι αλλοι "δρομοι" ηταν πριν 30-40-50-και οσα θελετε χρονια κ αλλοι εν ετει 2011! Γιατι τωρα η αλαζονεια κ η πληθωρα των οδηγων εχουν μεταβληθει προς τα επανω κατα πολυ σε σχεση με τα παλια χρονια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΣΧΕΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΗΣΜΟ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποσο περηφανος μπορει να νιωθει καποιος που βλεπει τ'ονομα του σε τετοια βιντεο??! Ακομη χειροτερα εαν ειναι και ...μεγας χορηγος!
Μερικοι ειναι για κλαματα ακομα κι αν ειναι ...''ζωντανοι''(?). Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για πολλες σφαλιαρες ειστε παιδακια..#### τα στερημενα σας μυαλα!!ελεγχομενοι δρομοι ε...
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι για
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαγκαζιερα | stavrosk | Ζήτηση | 1 | 23-04-2011 20:51 |
οι μπαγκαζιερες του sort billy | saitman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-12-2010 10:07 |
μπαγκαζιερες | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 01-05-2010 01:54 |
Μπαγκαζιερες τελος. Ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολους | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 22-01-2010 02:09 |
Διεθνεις συγκυριες | manro | Επικαιρότητα | 3 | 18-05-2009 16:27 |