![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στο τελευτεο ατυχιμα που εχα (καταγμα μυρεου οστου) μου τοποφετησαν υλον μια σοληνα διαμετρου 12-15 mm th 3 mm με 4 τριπες κε 4 βηδες μηκος 30 εκατοστα με μια ελαφια καμψη κε χρεωθηκε 2000 ευρω
ο γιατρος (φυλος ) μου ειπε οτι η εταιρια που το πρωμηθευσε του εδοσε 600 ευρω προμηθεια ![]() ![]() οι γιατροι του δυμοσιου θα πεθανου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί τα κέρδη Πρόεδρε είναι στην Ελβετία και Βουλγαρία. Χρειάζεται δικαστική απόφαση καταδίκης............... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απ'ότι διάβασα πρόκειται για την εταιρεία ενδυμάτων FENA που τον Απρίλη κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και κήρυξη πτώχευσης. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ο κύριος πρόεδρος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι και αεροπορικά εισιτήρια έδινε η κυρία δωρο για να πας για ψώνια από την Αθήνα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διότι Νικόλα μου την κυρία Κάτσου μπορεί εμείς στην Αθήνα να μην την έχουμε ακούσει, είναι όμως πολύ αγαπητή στην Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στα πολιτικά της πρόσωπα. ![]() ![]() Μίλαγα τώρα με φιλικό πρόσωπο και γέλαγε. Προσπάθησαν να φάνε και ένα τεράστιο οικόπεδο τζάμπα, στην ......... περιοχή (δεν θυμάμαι το όνομα). Άσε τις εργασιακές συνθήκες και τις ασφαλιστικές εισφορές... Πώς θα βγουν τα ονόματα λοιπόν στην φόρα? Πώς να εισπράξουν από τα βεβαιωμένα? Δεν αφήνουν οι Πολιτικοί προστάτες. Δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη... Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
( ΦΙΛΙΚΑ! ![]() Last edited by black_hawk; 27-10-2011 at 02:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλαμαριά η περιοχή και συνελήφθη η Κάτσου. ![]() |