![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μολις σας αγγιξει καποιος βαζετε τις φωνες!!!!!! Δεν το αντεχετε εσεις οι αγανακτισμενοι και πια εξαφανισμενοι πολιτες!!!
Ναι αυτο λεω, ''παροτρυνετε καποιους σε βιαιοπραγιες'' με τα λεγομενα σας τυπου θανατος, κρεμαλες, προδοσιες κ.λ.π. Ξερετε, η βιαιοπραγια ειναι απο ενα απλο τσιμπημα μεχρι το μαχαιρωμα......εξαρταται το πως θα παρει κανεις το θανατος, κρεμαλα, προδοσια κ.λ.π. Για τον κο αντμιν πιο πανω που πολυ ευγενικα απαξιωνει το συμβαν εχω να του πω οτι πουθενα δεν αναφερθηκε κλοπη, απο που το συμπεραινει λοιπον? Δηλαδη τυχαιο γεγονος οτι ηταν γυναικα πρωην βουλευτη? Ας το ελπισουμε Κε Νικο μας, ο Βολος ειναι μικρο μερος ας δουμε τι θα δηλωσει ο ενοχος οταν κι αν τον πιασουν. Παντως το συμβαν θα πρέπει να σε/σας βαλει σε ανυσηχιες διοτι οπως ενδεχομενως καποιος πηρε τον νομο στα χερια του στον Βόλο τι θα εμποδισει τον ιδιο ¨η και άλλους περνωντας θαρρος απο αυτον να κανουν το ιδιο σε άλλους πρωην πολιτικους και στα σπιτια σας διοτι εχετε οικονομικη ανεση? Νομιζετε οτι θα μεινει μεταξυ πολιτικων και των άααααλλων? γελασμενοι ειστε!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επιτέλους τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ Χρήστο συνεχίζονται και εγώ δεν ξέρω σε ποιο νούμερο θα φτάσουν |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οσο για τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ τι εννοεις? μαλλον την επισκεψη των παραπανω στα Β.Προαστεια...αυτο μαλλον εννοεις.......Α, και το οτι εκει μενουν ηρωες που δεν τους σκιαζει φοβερα καμια το οπλο τους αρπαζουν και το παιζουν εξολοθρευτες των κακων......α,μαλιστα τωρα καταλαβα! |
|
|||
|
|||
![]()
Το περασμένο Σαββατο ,έκλεψαν με απειλή ενός κατσαβιδιου,τον περίπτερα της γειτονιάς μου,στον Πειραιά.....
![]() ![]() Λες να φταίει το φόρουμ;;;;;; ![]() ![]() Κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς....μα εντελως ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άσε ρε Γιώργο... και αλλού είναι τα γλέντια!!!!!!!
Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αλήθεια το πιστεύεις;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην κοροϊδευόμαστε όμως, καταλαβαίνετε τι λέει ο GeorgeP και τάχα μου τάχα μου σας φταίει η νύφη κι όχι η πεθερά!!!! Δεν είναι 5000 "απέναντι" φίλε μου. Είσαστε σίγουρα καμμιά 20αριά από δώθε... για τους άλλους θα δούμε σε λίγο καιρό που θα πάρουν τα πράματα τον δρόμο τους!!!! Αλλά Γιώργο, ΕΠΙΜΕΝΩ... αλλού είναι το γλέντι!!!!!! Χάνεις σου λέω!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το έλεγα και στο παρελθόν, το έλεγα και σήμερα σε κάτι φιλαράκια στο Σύνταγμα. Πρώτα από όλα, σιγά – σιγά να βάλουμε ένα πρόγραμμα επισκέψεων στο συγκεκριμένο πόστο. ![]() Και δεύτερο και σοβαρότερο, το forum μας, με 5,000+ μέλη, είναι μια μικρή κοινωνία. Διαβάζοντας το thread, δεν σας κρύβω ότι ένοιωσα λίγο άσχημα. Νόμιζα ότι ήμουνα σχεδόν μόνος μου. Και δεν σας κρύβω ότι δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις κόντρα για τα πιστεύω σου, σε τόσο πολύ κόσμο. Έτσι νόμιζα. Έτσι όμως συνέχιζα, από λόγους αυτοσεβασμού. Ώσπου διάβασα όλο το thread. Και σας ευχαριστώ, για την ιδεολογική παρέα. Διότι όσο 'χαζοί' και να νομίζουν ότι είμαστε, ο λαός ξυπνάει κάποια στιγμή. Και σιγά μην κωλύσω να υποστηρίζω ότι υποστηρίζω, επειδή κάποιοι… υπονοούν να με… απειλήσουν με νομικά τερτίπια. Φεύγοντας σήμερα από την παρέα, στην διασταύρωση Σταδίου και Αμερικής, κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος, είδα τον παλιό υπουργό των Οικονομικών, πεζό με συνοδεία. Σταματημένος στο φανάρι με την χοντρή, είχα όλον τον χρόνο να μιλήσω κανονικά και να ‘φτύσω’ αυτά που του είπα. Κούνησε το κεφάλι του και με αγνόησε. Ερχόμαστε αλήτες. Ερχόμαστε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Θα επρεπε να το ενταξεις στην ενωτητα.....μου την δινει που......και να εκφρασεις τον χειμαρο που σε πνηγει και οχι απεναντη στα μελη ![]() |
![]() |
|
|