![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
και ποιος μου λεει εμενα ρε φιλε Ναπολεων,οτι αυτοι που θα βγουνε,δε θα εκμεταλευτουν τη δυναμη και το δημοσιο πλουτο οπως κανουν τοσα χρονια τοσοι αλλοι ??και κατα δευτερο και αλλο κομα ?δε φτανουν οσα εχουμε?δεν υπαρχει μια κοινη γραμη με καποιο απο τα ηδη υπαρχοντα για να συστρατευθουνε για το καλο αυτου του τοπου ?τελικα σε αυτη τη χωρα δε συμφωνει κανεις με κανεναν ?
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει "ανδρωθεί" στο πολιτικό σύστημα της τελευταίας 30ετίας ???
με σεβασμό απέναντι στον ΣΚ, εάν και εφόσον με ρωτούσαν, θα επέλεγα αρχηγό μιας νέας κίνησης που θα έχει όραμα καθαρό και αμόλυντο, έναν τετοιον άνθρωπο θα τον υπολόγιζα σήμερα κοντά στα 30........ |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως
Εμείς οι Έλληνες, είμαστε παράξενος λαός. Λέμε ναι για κατάφαση και γνέφουμε για να πούμε όχι. Όσο πιο θυμωμένοι είμαστε, τόσο περισσότερο χαμογελάμε. Περηφανευόμαστε ότι επινοήσαμε τον σύγχρονο πολιτισμό.... ενώ πολλές φορές ζούμε χαμένοι στο παρελθόν. |
|
|
|||
|
|||
|
και εγώ αυτό φοβάμαι ότι συμβαίνει Κώστα......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κανείς δεν μπορεί να σου το εγγυηθεί αυτό. Θα σου πω όμως τη γνώμη μου. Κάποτε ( με παράνομο τρόπο και δεν το επικροτώ αυτό) όταν Κυβέρνησαν Στρατιωτικοί Πέθαναν πάμπτωχοι. Όλοι τους. Ελπίδα είναι να τους (μοιάσουμε) ως προς το Θάνατο ………………………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βάλε όνομα πάνω στο τραπέζι. Κάθε πρόταση δεκτή. Προϋπόθεση ο άμεπτος χαρακτήρας ............... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτό είναι βέβαιο ! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κακός ανέβασα στο forum τέτοιο θέμα. Κατάχρηση φιλοξενίας είναι. Κλείστο σε παρακαλώ................. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με εκφράζει το κείμενο τα μάλα. Δεν έχει μεγάλη σημασία αν θα κυβερνήσουν αύριο ή όχι. Φτάνει να είναι άλλος ένας πατριωτικός - Ελληνικός πόλος, που, αφ ' ενός μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις με κάποιους άλλους και αφ' εταίρου θα μπορούσαν να συνεργαστούν στο μέλλον για το καλό της χώρας. Να φύγουν οι πολιτικοί. Να ξυπνάμε σιγά - σιγά. Εμένα αυτό μου αρκεί. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα μιλήσω στο γαμπρό μου γι'αυτό, αποστρατεύτηκε την άνοιξη ταξίαρχος οικονομικού ήτανε, δεν έφαγε ούτε ένα ευρώ ο βλάκας!!!
Τουλάχιστον πήρε μια ηθική επιβράβευση, παραιτήθηκε από πέρυσι αλλά δεν τον διώχνανε!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια η γνώμη σας ? | paros | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 13-02-2011 22:27 |
| πέστε μου την γνώμη σας | giclas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 04-01-2011 23:40 |
| Πείτε την γνώμη σας... | ckalfas | Ελλάδα | 5 | 22-09-2010 11:54 |
| Help..θέλω την γνώμη σας! | kostasx | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 02-12-2009 22:08 |
| Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |