![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κωστή, εγώ που τρώω τα γλυκά μετά το φαί, λες να μην προλάβω κεκάκι???
|
|
|
|||
|
|||
|
.....καλά να περάσετε φιλαράκια....
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Πλακα κανεις?Θα ερθω σπιτι και θα αρχισω να κορναρω μεχρι να ερθεις..
|
|
|
|||
|
|||
|
...δεν θα ειμαι σπιτι φίλε...θα κάψεις την κόρνα σου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα σε αναγκασω να γυρισεις γιατι θα ουρλιαζει η κουμπαρα μου.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια, μετά από χθεσινοβραδυνή επικοινωνία με το γνωστό «Ψαρονέφρι», προσφέρουν ειδικά για το γεύμα του GSForum, το ακόλουθο μενού ανά 4 άτομα:
- 2πλή αγγουροντομάτα - 2πλό λάχανο-μαρούλι - 2 πατάτες τηγανιτές - 1 κολοκυθάκια τηγανητά - 1 μελιτζάνες τηγανητές - 1 φέτα - 1 τζατζίκι ή τυροκαφτερή - 1 πιπεριές τηγανητές ή τυροκροκέτες - 1 τυροπιτάκια τηγανητά - 4 μερίδες ψαρονέφρι Τιμή κατ’άτομο: 17 € Με διαβεβαίωσαν δε, ότι αν τελειώσει κάτι από τα ορεκτικά και χρειαστεί επαναληπτική, αυτή δε θα χρεωθεί !! Παραγγέλνουμε αβέρτα δηλαδή. ![]() ![]() ![]() ![]() Με το καλό λοιπόν… ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι που ξέχασα... μπορούμε να κάνουμε χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς ή και να μην κάνουμε...
![]() Ίσως να παίζει και υβριδικό μοντέλο... κάποιες τετράδες να κάνουν χρήση και οι υπόλοιποι όχι... εμείς αποφασίζουμε ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπράβο Κωστή! Αυτά είναι! Καλά που το είπες να μην φάω καθόλου μεσημεριανό! υγ. Το Ειρηνάκι θα είναι μαζί σου; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρώτος είσαι στο φαί
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 28η Οκτωβρίου | spartiatis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 01-11-2010 17:57 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Πέμπτη 29 Οκτωβρίου '09 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 74 | 30-10-2009 06:59 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Οκτωβρίου | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 79 | 24-10-2009 05:49 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Οκτωβρίου '09 !!! | soter3gm | Μια καλημέρα είναι αυτή | 57 | 13-10-2009 04:46 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 11 Οκτωβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 56 | 12-10-2009 04:36 |