![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Tι να πω ρε παιδια.. Αν "την βρισκετε" μ'αυτες τις εικονες, καλη διασκεδαση!...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βlack hawk, δεν μπορούμε να τα δούμε στο φυσικό τους περιβάλλον. Οπότε πάμε να τα δούμε εκεί, που είναι σωστά τοποθετημένα με τον ανάλογο σεβασμό. Κλουβιά παγκοσμίων προδιαγραφών, σωστή τροφή minimum όχληση, υπεύθυνη αναπαραγωγή. Κατά την ίδια λογική, άμα δεις τις συνθήκες στα σφαγεία, δεν θα ξαναφάς κρέας? Ή τόνο? |
|
|||
|
|||
![]()
πρόσφατα επισκέφθηκα το Αττικό Πάρκο στα σπάτα...
απίστευτη οργάνωση, εγκαταστάσεις, μεγάλη ποικιλία ζώων κι μια εκπληκτική επίδειξη απο κι ένα στο δελφινάριο του χώρου... εντυπωσιάστηκα πραγματικά με το όλο θέμα και κατόπιν έμαθα οτι το δημιούργησε Γερμανός...? κατόπιν το συζήτησα με φίλο μου ο οποίος ήτανε κάθετα αρνητικός με την φυλάκιση των ζώων σε κλουβιά... λίγο το έψαξα στον ΝΕΤ και διαπίστωσα οτι τα περισσότερα ζώα οδηγούνται σε κατάθλιψη, άλλα αρνούνται να φάνε κλπ κλπ... κατά κάποιον τρόπο μετάνιωσα που πλήρωσα τελικά το εισιτήριο και βοήθησα στην παραμονή των ζώων σε αυτό τον χώρο... γιατί ουσιαστικά η δική μας επισκεψιμότητα τα κρατάει εδώ... τι δουλειά έχει ρε παιδιά η Καμηλοπάρδαλη στην Αθήνα ? σε λίγες μέρες θα έχουμε 0 βαθμούς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μεγαλη κουβεντα, αλλα μην την ανοιξουμε σ'ενα topic που σκοπο εχει μια συναντηση.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα Δημητρη και εμεις τελικα πηρα και δυο προσκλησεις για τις μικρες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...καλημέρα να ρωτήσω κάτι?
Η δεινοσαυρόπολις και η ωκεανοπολις θα ειναι έτοιμες... Πήγε συνάδελφος και μου είπε οτι δεν υπάρχει κατι.... Τα βιντεάκια που ανεβάσατε ειναι απο το σοου με τα δελφίνια δεν είναι η ωκεανόπολις!! απλαγια να μην υπάρξει μπέρδεμα... στο επίσημο σαίτ ειναι υπο κατασκευή λέει... |
|
|||
|
|||
![]()
πηγα πριν δυο χρονια αρχες Ιουνιου, με πολη ζεστη...,
ειδα τα ζωακια να προσπαθουν να καλυφουν στην σκια ενος τοιχου...,δυστυχισμενα και αξιολυπητα να με κοιταζουν με το στομα ανοιχτο απο την ταλαιπωρια... ειδα γοριλες να φωναζουν και να προσπαθουν να γλυτωσουν απο τον ηλιο μεσα στο καραφλο τοπιο ,καθως δεν υπηρχε ουτε ενα δενδρο... μεχρι τοτε δεν ειχα προβληματιστει και οταν ακουγα διαμαρτυριες ευαισθητων η οικολογων για τσιρκο κλπ ,τους θεωρουσα φαιδρους και γελαγα, ομως οταν το εζησα και ετρεχα διψασμενος στεστιατορειο που υπαρχει ενω τα ζωα δεν ειχαν αυτη τη δυνατοτητα... ειπα "εγω εδω δεν ξαναρχομαι" εσεις να πατε και να περασετε καλα, ετσι και αλιως και τα παιδια δεν καταλαβαινουν αυτες τις λεπτομερειες, οπως δεν καταλαβαινα και εγω, τωρα ομως , αν το ξανακανω, θα ειμαι ασυγχωρητος... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Το δικό μου video είναι από περσινή μας επίσκεψη. Απόσπασμα:
Τα παιδιά έχω την εντύπωση, ότι καταλαβαίνουν τα πάντα. Η επαφή τους με τα ζώα, μόνο καλό τους κάνει. Τέλειες συνθήκες δεν μπορώ να τους προσφέρω. Αλλά πάλι, ποιός είναι τέλειος? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά για την ερχόμενη Κυριακή !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επίσκεψη στο απέραντο γαλάζιο (Σαντορίνη) | evanslam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 29 | 01-08-2011 21:49 |
Μία αναπάντεχη επίσκεψη... | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 44 | 10-12-2010 10:51 |
Πρώτη Διεθνής Συνδιάσκεψη Μοτοσυκλετιστών | Elov | Γενικά - Αναβάτης | 1 | 06-06-2010 10:21 |
Παταγώδης αποτυχία η Διάσκεψη της Κοπεγχάγης | skippybi | Περιβάλλον | 1 | 20-12-2009 18:32 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 12:51 |