GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-10-2011, 16:34
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Συμφωνία για"κούρεμα" του Ελληνικού χρέους στο 50%

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Α μπράβο. Ξαναγύρνα στον πρωθυπουργό σου, γιατί και ο Σαμαράς είναι πιο ηλίθιος από τον δικό σου.
Επαναλαμβανω για πολλοστη φορα οτι εχω τοποθετηθει επι του πολιτικου σκελους που με αφορα.

Αυτα τα περι ''πρωθυπουργου σου'' κρατα τα για εκει που σε παιρνει αγαπητε μου, εκτος κι αν ο δικος σου πρωθυπουργος ειναι ο Μιχαλολιακος της Χρυσης Αυγης και οι γυρω απο αυτον.
Σε αυτην την περιπτωση περιμενω την δικη σου πολιτικη τοποθετηση....θα εχουμε να πουμε πολλα!
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:42
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
αν εξακολουθουσα να εκανα τα ιδια λαθη θα ημουν ηλιθιος αλλα σαν μεγαλο παιδι εμαθα πια, αν θελεις σου λεω τον τροπο.
Θυμασαι ποσο ηταν το χρηματιστηριο προχθες? στον πατο!!!!
Οι τραπεζες στον απόπατο.....αν τοτε δεν ακουγες τις κασσανδρες που μιλουσαν για πτωχευση κι εμπαινες με 10,000 στην ΕΤΕ με τιμη 1,54 ητοι 6500 κομματια σημερα στις 11:00 θα ειχες 13650 στην τραπεζα οχι σε χαρτια...τοσο απλα!!!!!

Οσο για την ψηφο εχω απαντησει δυο φορες, οποταν αλλαξε καραμελα αυτη παλιωσε!

μάλλον θέλεις γυαλιά γιατί δεν βλέπεις τι διαβάζεις ......
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (KO) - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΟΧΗΣ
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:42
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
..
..Το κουρεμα αυτην την στιγμη ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να συμβει για την Ελλαδα ...

Το νήμα το γελοιοποίησες για άλλη μία φορά, οπότε σαπούνι άλλο για σένα δε χαλάω, στα έχω πει πολλές φορές. Ζήσε με τους πολιτικούς σου.

Απόσπασμα:
Επαναλαμβανω για πολλοστη φορα οτι εχω τοποθετηθει επι του πολιτικου σκελους που με αφορα.

Αυτα τα περι ''πρωθυπουργου σου'' κρατα τα για εκει που σε παιρνει αγαπητε μου, εκτος κι αν ο δικος σου πρωθυπουργος ειναι ο Μιχαλολιακος της Χρυσης Αυγης και οι γυρω απο αυτον.
Σε αυτην την περιπτωση περιμενω την δικη σου πολιτικη τοποθετηση....θα εχουμε να πουμε πολλα!
Ξαναγελοιοποιήται η συζήτηση, οπότε ασχολήσου εσύ με τον τζόγο και γω με άλλα δημιουργικότερα αντικείμενα.
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:52
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
λαθος ωρα.....κοιτα την εικονα της μετοχης ολη την ημερα σημερα και στις 23/10/11. Ετσι θα δεις ποτε αγορασα και ποτε πουλησα. Στις 11:00 περιπου σημερα τις εδωσα οταν ηταν στο 2,10 κοντα!
Σταυρο, εσυ στα ιατρικα κι εγω στα χρηματιστηρια (μεταξυ άλλων)
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:53
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Εγώ παρ' όλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενος. Σήμερα πήγα το μηχανάκι με σπασμένο άξονα στον Παναγιωτόπουλο. Μου είπε ότι αφού του το αφήσω μέχρι το 2021, θα μου το επιστρέψει με τον ίδιο σπασμένο άξονα, και εγώ θα του χρωστάω άλλα 130 δις ευρώ.

Χάρηκα εγώ. Τί με κάνει αυτό?

Η κυβέρνηση, εξ αιτίας της υπερτροφικής ανάπτυξης του χρηματοπιστωτικού τομέα στην χώρα μας την τελευταία δεκαετία σε βάρος της πραγματικής οικονομίας, έπρεπε να βρει να πει κάτι, που να συμβολίζει πολλά παραπάνω από μια αποτυχία χωρίς τέλος που στοίχισε πολλά λεφτά στον κόσμο.

Η νομισματική και δημοσιονομική πολιτική θα έπρεπε να κατευθύνονται περισσότερο στην πραγματική οικονομία κι όχι τη χρηματοοικονομική... Από τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών και την κατάρτιση προγραμμάτων λιτότητας, που δημιουργούν ανεργία, είναι καλύτερη η στήριξη σε αναπτυξιακά προγράμματα, με ιδιωτική χρηματοδότηση.

Βλέπει κανείς πουθενά ανάπτυξη? Όπως όλοι βλέπετε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν το ηλίου φαεινότερον, κι εγώ κλειστά καταστήματα βλέπω και από δω και πέρα όλο και περισσότερα. Με την δε ανακεφαλαίωση και πολύ περισσότερα τραπεζών.

Τραπεζών που σήμερα κάνουν limit up στο χρηματιστήριο, διότι… οσονούπω κρατικοποιούνται. Έχω ξαναμιλήσει για αλογομούρηδες ή καζινιάρηδες. Χαρά μας να κερδίζουν. Κάποτε έβγαζα και χρήματα από αυτούς τους τύπους. Μια χαρά άνθρωποι είναι... Αλλά όπως λέει και ο μανιακός, μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι της κλασικής οικονομίας να κερδίζουμε τα λεφτάκια μας με την δουλειά μας?

Και εκεί θα επαναλάβω πως δεν υπάρχει ανάπτυξη. Ούτε καν προοπτική της. Θα μπορούσε κάποιος σοβαρός άνθρωπος να μου πει γιατί η Ιαπωνία με 230% χρέος, δανείζεται με 0,83%?

Κρίμα που μας φέρανε σε τέτοιο σημείο. Όπως έχω ξαναπεί, θέλουν κρέμασμα.

130δισ - 260% - 100δισ επί πλέον βοήθεια εκ των οποίων τα 30 για την ανακεφαλαίωση - €69 το κούρεμα της Ειρήνης το Σάββατο . Πολλά νούμερα για να μπερδεύεται ο κόσμος. Και το πετυχαίνουν. Και τώρα μόλις πάλι μας φτύσανε και μεις χαμογελάμε διότι νομίζουμε ότι βρέχει. Ο Γιωργάκης σε παραλήρημα γνώσεων και εξυπνάδας μας μετέφρασε τα αποτελέσματα της συνόδου και μας είπε ότι πετύχαμε. Μου θύμισε τα παιδάκια στο νοσοκομείο, που τσακωνόντουσαν οι γιατροί για δικά τους θέματα. Τα παιδάκια αυτά ξυπνάγανε από την νάρκωση δίχως να έχουν χειρουργηθεί και παρ’ όλα αυτά ήταν χαρούμενα με το αποτέλεσμα. Ποιό αποτέλεσμα...? Αλλά αυτός ο καραγκιόζης είναι ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Γιατί ο κόσμος χαίρεται και χαμογελάει πατέρα... θα έπρεπε να λέει.

Και για να μην γράφω περισσότερα και κουράζω…

Πιστεύετε ότι είναι η τελική λύση? Δεν θα έλθουν άλλα κουρέματα?
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Το νήμα το γελοιοποίησες για άλλη μία φορά, οπότε σαπούνι άλλο για σένα δε χαλάω, στα έχω πει πολλές φορές. Ζήσε με τους πολιτικούς σου..
καλυτερα, δεν ηταν και Μασσαλιας που χρησιμοποιω!!!

Απόσπασμα:
Ξαναγελοιοποιήται η συζήτηση, οπότε ασχολήσου εσύ με τον τζόγο και γω με άλλα δημιουργικότερα αντικείμενα.
μαλλον πετυχα διανα!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:54
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Σήμερα είχα μια ατυχία και με συνέλαβαν.
Με οδήγησαν στη ΓΑΔΑ σε ένα γυμνό από έπιπλα δωμάτιο που είχε ένα τραπέζι γυάλινο και ένα διαφανή πληκτρολόγιο.
Γύρω μου δέκα Γκεσταπίτες πάνοπλοι με φυλούσαν. (Εχουμε Γερμανούς τώρα).
Αφού με έγδυσαν τελείως με έβαλαν να γράψω τι πιστεύω. Έγραψα μια λέξη μόνο.
ΠΑΣΟΚ.
Δεν με πίστεψαν αδέρφια και με σάπισαν.
Νόμισαν ότι αντέγραφα.
Καλό τριήμερο να έχουμε και από αύριο το σύνθημα μας.

Και του χρόνου Έλληνες Ελεύθεροι…………….
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:55
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ παρ' όλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενος. Σήμερα πήγα το μηχανάκι με σπασμένο άξονα στον Παναγιωτόπουλο. Μου είπε ότι αφού του το αφήσω μέχρι το 2021, θα μου το επιστρέψει με τον ίδιο σπασμένο άξονα, και εγώ θα του χρωστάω άλλα 130 δις ευρώ.

Χάρηκα εγώ. Τί με κάνει αυτό?

Η κυβέρνηση, εξ αιτίας της υπερτροφικής ανάπτυξης του χρηματοπιστωτικού τομέα στην χώρα μας την τελευταία δεκαετία σε βάρος της πραγματικής οικονομίας, έπρεπε να βρει να πει κάτι, που να συμβολίζει πολλά παραπάνω από μια αποτυχία χωρίς τέλος που στοίχισε πολλά λεφτά στον κόσμο.

Η νομισματική και δημοσιονομική πολιτική θα έπρεπε να κατευθύνονται περισσότερο στην πραγματική οικονομία κι όχι τη χρηματοοικονομική... Από τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών και την κατάρτιση προγραμμάτων λιτότητας, που δημιουργούν ανεργία, είναι καλύτερη η στήριξη σε αναπτυξιακά προγράμματα, με ιδιωτική χρηματοδότηση.

Βλέπει κανείς πουθενά ανάπτυξη? Όπως όλοι βλέπετε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν το ηλίου φαεινότερον, κι εγώ κλειστά καταστήματα βλέπω και από δω και πέρα όλο και περισσότερα. Με την δε ανακεφαλαίωση και πολύ περισσότερα τραπεζών.

Τραπεζών που σήμερα κάνουν limit up στο χρηματιστήριο, διότι… οσονούπω κρατικοποιούνται. Έχω ξαναμιλήσει για αλογομούρηδες ή καζινιάρηδες. Χαρά μας να κερδίζουν. Κάποτε έβγαζα και χρήματα από αυτούς τους τύπους. Μια χαρά άνθρωποι είναι... Αλλά όπως λέει και ο μανιακός, μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι της κλασικής οικονομίας να κερδίζουμε τα λεφτάκια μας με την δουλειά μας?

Και εκεί θα επαναλάβω πως δεν υπάρχει ανάπτυξη. Ούτε καν προοπτική της. Θα μπορούσε κάποιος σοβαρός άνθρωπος να μου πει γιατί η Ιαπωνία με 230% χρέος, δανείζεται με 0,83%?

Κρίμα που μας φέρανε σε τέτοιο σημείο. Όπως έχω ξαναπεί, θέλουν κρέμασμα.

130δισ - 260% - 100δισ επί πλέον βοήθεια εκ των οποίων τα 30 για την ανακεφαλαίωση - €69 το κούρεμα της Ειρήνης το Σάββατο . Πολλά νούμερα για να μπερδεύεται ο κόσμος. Και το πετυχαίνουν. Και τώρα μόλις πάλι μας φτύσανε και μεις χαμογελάμε διότι νομίζουμε ότι βρέχει. Ο Γιωργάκης σε παραλήρημα γνώσεων και εξυπνάδας μας μετέφρασε τα αποτελέσματα της συνόδου και μας είπε ότι πετύχαμε. Μου θύμισε τα παιδάκια στο νοσοκομείο, που τσακωνόντουσαν οι γιατροί για δικά τους θέματα. Τα παιδάκια αυτά ξυπνάγανε από την νάρκωση δίχως να έχουν χειρουργηθεί και παρ’ όλα αυτά ήταν χαρούμενα με το αποτέλεσμα. Ποιό αποτέλεσμα...? Αλλά αυτός ο καραγκιόζης είναι ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Γιατί ο κόσμος χαίρεται και χαμογελάει πατέρα... θα έπρεπε να λέει.

Και για να μην γράφω περισσότερα και κουράζω…

Πιστεύετε ότι είναι η τελική λύση? Δεν θα έλθουν άλλα κουρέματα?
Θα μπορουσα να σου απαντησω σε ολο το ποστ αλαλ τωρα δεν εχω χρονο!!
Μονον για την Ιαπωνια, η χωρα αυτη δεν δανειζεται απο τις αγορες αλλα κανει εσωτερικο δανεισμο απο τους πολιτες της (οπως η χουντα του παπαδοπουλου) κι ετσι οι αγορες κανουν κρα για να την δανεισουν!
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 16:59
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
λαθος ωρα.....κοιτα την εικονα της μετοχης ολη την ημερα σημερα και στις 23/10/11. Ετσι θα δεις ποτε αγορασα και ποτε πουλησα. Στις 11:00 περιπου σημερα τις εδωσα οταν ηταν στο 2,10 κοντα!
Σταυρο, εσυ στα ιατρικα κι εγω στα χρηματιστηρια (μεταξυ άλλων)
λες τωρα .....
Reply With Quote
Παλιό 27-10-2011, 17:06
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων

Τί τους είπες τώρα... Κοινή ονομαστική ακούνε τα αετόπουλα οι τραπεζίτες και φλιπάρουν. Διότι αν οι μετοχές που εκδοθούν για αυτούς - χωρίς αυτούς - δεν είναι προνομιούχες, που συνεννοούνται με τα αφεντικά τους τούς πολιτικούς, αλλά κοινές ονομαστικές, που αναφέρεις...

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Τέτοια επιτυχία...

Αυτό αγοράζουν 'αγαπούλα μου' σήμερα τα αετόπουλα στο χρηματιστήριο. Την ελπίδα.

Οι τράπεζες έπαθαν αυτό, που έπρεπε να πάθουν. Εμείς, ως ευγενείς δεν επιχαίρουμε χορεύοντας πάνω από τον επιθανάτιό τους.

Απλά παρατηρούμε ότι συνεχίζουν το ίδιο βιολί.

Παρατηρούμε καθήμενοι στην γνωστή πολυθρόνα.

Last edited by ckk; 27-10-2011 at 17:12.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης