![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο ταξίδι παιδια καλα να περάσετε και με το Καλο να γυρίσετε.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
thanasismk1-zoi bansco 28/10/11
thanasismk1-zoi smolyan 29/10/11 |
|
|||
|
|||
![]() δεν ταιριαζουν οι ωρες εγω μπορω το μεσημερι γυρω στις 1 και πρεπει σαββατο εστω και αργα να ειμαι πισω εχω δουλεια......... |
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε...λογω υποχρεωσεων για ενα διαστημα δεν μπορω να λειψω απο το σπιτι!
για φαγητο στη Φιλιππουπολη, αν δεν εχετε κατι καλυτερο σας προτεινω ενα πολυ καλο εστιατοριο (ΕLEA) Ελληνικο οπως και ο ιδιοκτητης, δοκιμασμενο αρκετες φορες φευγοντας παντα με τις καλυτερες εντυπυπωσεις : Elea Restaurant, Πλόβντιβ - Κριτικές εστιατορίων - TripAdvisor Καλο θα ηταν να κλεισετε δωματια γιατι λογω 3ημερου πολυς κοσμος και γραφεια εχουν προγραμματισει ηδη να ειναι εκει το 3ημερο! Last edited by kwstas; 27-10-2011 at 20:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ok θα τα πούμε πάνω!!!
![]() Νικολάκης...ακούει....@ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε αλλά βγαίνουμε εκτός δρομολογίου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eυχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες...δεν θα διανυκτερεύσουμε Φιλιππούπολη αλλά Smolyan
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση με την μηχανη θα ανέβαινετε? και από που? λεω να ανεβουμε απογευμα Bansco και μετα smolyan οπως το προγραμμα..
mikearmy+maria +GS ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φου - φου . . . ένα - δύο. . . Ακούει όβερ. ![]() Αν ξεκινήσω 8:30 - 9, είναι καλά; Αν δεν συναντηθούμε μετά την διασταύρωση για Bansko, σίγουρα στο Μοναστήρι. Εκτός αν έχεις καλύτερο σχέδιο, 7 η ώρα πρέπει να είμαι πίσω για να πάμε για μάντζα με Τανάσης και Ζωή ![]() ΥΓ: Έχουμε εξελίξεις . . . Γράφουμε νέο έπος . . . @νακατάληψη των Β@λκανίων Last edited by nikos-x; 27-10-2011 at 22:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο Smolyan υπαρχει εξαιρετικο και φθηνο ξενοδοχειο-εστιατοριο
Ο ιδιοκτητης ειναι Βουλγαρος ο οποιος εχει ζησει 10 χρονια στην Λακωνια και μιλαει τελεια Ελληνικα . Ειναι 50 μετρα απο την κεντρικη πλατεια . Στην κεντρικη πλατεια ειναι πιατσα ΤΑΧΙ . Υπαρχει ταριφας που μιλαει ελληνικα , και αυτος χρονια στην Αθηνα . (εαν ειστε αντρικατο ρωτηστε και οτι αλλο θελετε!!!) Καλο ταξιδι και καλη διασκεδαση Last edited by zissimo; 27-10-2011 at 22:52. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα, 22.30 κοντινή βόλτα | vpentza | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 26-07-2011 02:09 |
Επομενη χωμάτινη βόλτα(???) | REK | Χωμάτινες εξορμήσεις | 20 | 01-10-2010 13:58 |
Χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα - Κυριακή 20-6-10 | L3f | Χωμάτινες εξορμήσεις | 28 | 22-06-2010 00:38 |
Πρωινή Κυριακάτικη βόλτα και καφές στα λουτρά Αγίας Ελένης | george1968 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 22-03-2010 22:53 |
Νυχτερινή βόλτα | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 17-09-2009 01:08 |