![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά κάποιοι παρέλασαν και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Ολοι είδαμε ότι όταν παρέλασε μιά ένωση ιστορικών στρατιωτικών αυτοκινήτων πήγαν να γίνουν φασαρίες. Προφανώς από κάποιους "διεθνιστές". Ετσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση μάλλον ήταν καλύτερα που δεν παρέλασαν στρατιώτες. Αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η παρέλαση γενικώς εδώ και χρόνια έχει γίνει ένα πανηγύρι. Το 1997 υπηρετούσα στο ΠΝ στην Κρήτη. Στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο άγημά μας πετούσαν φυστίκια. Μόνο τους αλεξιπτωτιστές χειροκροτούσε ο κόσμος. Τις ευθύνες τους οι κυβερνώντες δεν τις αναλαμβάνουν. Εστειλαν τον πρόεδρο ως "πρόβατο στη σφαγή". Δεν είχαν πληροφορίες; Η ΕΥΠ έξυνε τα παπάρια της; Αντε μην τα πάρω και ψάξω και βρω φωτογραφίες από πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους σε σκυλάδικο... |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν 5 λεπτά το άκουσα στις ειδήσεις οτι το καταδίκασαν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Λυπηρό σαν γεγονός.
Σαν Άνθρωπος πιστεύω ότι σωστά έπραξαν οι πολίτες. Σαν φαντάρος όμως εκφράζω φόβο για το αύριο. Εάν καταλύσουμε τους θεσμούς κινδυνεύουμε οι ίδιοι. Από την άλη οι πολίτες έπραξαν αυθόρμητα. Εκεί είναι ο δικός μου φόβος…………………………….. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και πολλές φορές έχω εκφράσει την αγανάκτηση μου αλλά και την αγωνία μου, για τα τετριμένα της χώρας μου,
σε Εθνικές εορτές, θα προτιμούσα μία ομοψυχία, ένα εθνικό παλμό και ΟΧΙ ακρότητες... ΟΧΙ καταστάσεις τύπου Συντάγματος... ![]() ![]() ![]() Τους μόνο που παραδέκτηκα σήμερα τους μαθητές με τα μαύρα μαντήλια και την κεφαλή αντίθετα στους πολιτικούς εκπροσώπους..!!!! Μπράβο παιδιά.... Μάλλον φερθήκατε πιο σωστά όλους τους "μυαλομένους μεγάλους"!!! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και για να μη παρεξηγουμαι,μιλαω για αυτους που ειναι στο δρομο και οχι αυτους που κοιτουν απο το πεζοδρομιο ή "κινουνται" σε αυτο οταν ο δρομος ειναι γεματος κοσμο.Αν με εννοησες. ![]() Ειμαι διαθεσιμος αν θελεις να μου κανεις μαθηματα ιστοριας, φτανει να ειναι δωρεαν. Last edited by VaGaBond; 29-10-2011 at 00:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Μια και μόνο ερώτηση
Γιατί τόσα χρόνια αποδίδουν τιμές στρέφοντας το κεφάλι δεξιά αντί να το στρέψουν αριστερά που βρίσκονται οι ήρωες Έλληνες? |
|
|
|||
|
|||
|
Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης. Κατέβηκε από την εξέδρα και ανέβασε τους ήρωες του 1940, που πολέμησαν στην Πίνδο, ενώ δήλωσε σχετικά για την κίνησή του αυτή ότι «δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα...Εμείς τι κάναμε για αυτούς. Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο την σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες....Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα…».
Επιπλέον, είπε ότι κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι σήμερα αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη. Είπε ακόμη ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο με τον Παπουλια πιστευω οτι ηταν ακυρο. Απλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Μην ξεχναμε οτι στην δημοκρατια μας η θεση του προεδρου ειναι τιμητικη και οχι ουσιαστικη. Το οτι τα πηρε στο κρανιο και εφυγε πιστευω δεν ειχε να κανει με τον κοσμο που εκλεισε τον δρομο αλλα το οτι τον κραξανε αδικα κατ΄αυτον (και κατ΄εμε). Πολυ σοφη η αντιδραση της αστυνομιας να προβει σε καμια ενεργεια και να μεινει θεατης σε ενα θεατρο τουλαχιστον πρωτοφανες.
Παντως ο λαος και τιμησε την μερα και χειροκροτησε οσους παρηλασαν. Αυτο το επεισοδιο στην Θεσσαλονικη με τους καταδρομεις ε.α ηταν ατυχες. Θερμοκεφαλοι και απο τις δυο πλευρες. Κοινως παρεξηγηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλός είναι κι ο carol.
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Stop στην συγχώνευση Ολυμπιακής – Aegean | moby_gr | Επικαιρότητα | 2 | 26-01-2011 19:05 |
| Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 16:50 |
| Πως να μην φορτώνετε την μηχανή σε φορτηγάκι... | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 19-06-2010 21:41 |
| Μερικά tips για να μην ʽʽβραχυκυκλώνετεʼʼ !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-10-2009 23:41 |