![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μην στεναχωριέσαι Γιάννη, ο Μπένυ και ο ΓΑΠ φροντίζουν για σένα....
![]() Το πράγμα κατά την γνώμη μου απλά δεν βγαίνει πλέον, πιστεύει κανείς ότι είναι δυνατό να μαζέψουν τους φόρους που έχουν βάλει στον προϋπολογισμό; Από που, η αγορά δεν λειτουργεί πλέον, οι τζίροι στον δικό μου κλάδο (ηλεκτρονικά-τεχνολογία) τον Οκτώβριο είναι στο -80% από το 2009 και -50% από το 2010 και να θες να μην χτυπήσεις απόδειξη δεν μπορείς γιατί απλά δεν υπάρχει πελάτης να κόψεις. Φίλος με ασφαλιστικό γραφείο μου έλεγε ότι τουλάχιστον οι μισοί πελάτες δεν πληρώνουν την ασφάλεια των οχημάτων τους, να δούμε τι πινακίδες θα κατατεθούν στο τέλος του χρόνου. Για οικοδομή ας μην μιλήσουμε.... Από που θα μαζέψουν φόρους είμαι περίεργος.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εισαγγελική έρευνα για την αποκομιδή των σκουπιδιών | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 19-10-2011 21:19 |
| Δυο κείμενα, από διαφορετική σκοπιά, για μια όμορφη Ελλάδα! | syan | Ελλάδα | 3 | 12-10-2011 15:16 |
| Επανέρχονται τα συναιτεριστικά σούπερ μάρκετ | Xanthi | Επικαιρότητα | 13 | 17-12-2010 12:05 |
| Νέος γύρος κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 19-11-2010 00:50 |
| Ανοικτή Επιστολή Προς Τις Γυναίκες Του Κόσμου!!! | MARK | Χιούμορ | 3 | 17-04-2010 13:01 |