![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νίκο είναι θέμα αντιμετώπισης του κράτους προς τον Λαό και μετά από αυτό που θα γράψω, δικό σου θέμα αντιμετώπισης, να συμφωνήσεις μαζί μου. Το κράτος θέτει του κανόνες - ΝΟΜΟΥΣ. Τους καταπατεί λοιπόν επανειλημμένως και με πρωτοφανή βδελυγμία αλλά απαξίωση προς τον ΛΑΟ. Και επειδή είμαι καλό παιδί, θέλω αυτά που συμφωνούμε με το κράτος, να τα τηρεί και αυτό με τους πάσης φύσεως αντιπροσώπους του. Για να τα τηρήσω και εγώ. Αλλιώς... Θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις: Το κράτος υπάρχει - λειτουργεί? Και αν ναι, λειτουργεί όπως θα έπρεπε? Καταφανώς προς όφελος του πολίτη? Όταν ο λαός ΠΕΙΝΑΕΙ τα τελευταία πράγματα που κοιτάει είναι τέχνες - γράμματα - πόσο μάλλον θεσμοί. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ. Όταν πεινάς, βλέπεις τους θεσμούς? Πόσο μάλλον τους τιμάς? Εκ των υστέρων είδαμε να ματαιώνονται παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα. Ο Παπούλιας λέγοντας στο παρελθόν αλλά και τώρα για τυχάρπαστες πολιτικές μειοψηφίες, εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τιμά τον ρόλο και θεσμό, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ? Υπάρχει περίπτωση να έχει ο συγκεκριμένος χώρος τόσους πολλούς ψηφοφόρους, έτοιμους για δράση, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται όπως και η αγάπη. Κερδίζονται. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι λοιπόν η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος... με 4%? ![]() Το βασικότερο από όλα είναι και τί γίνεται την επόμενη μέρα των εκτρόπων των παρελάσεων. Υπήρξε προοπτική? Βλέπει κανείς μέλλον με αυτούς τους πολιτικούς? Την μη λειτουργία του κράτους τόσα χρόνια, την επέτρεψε ο λαός? Ή οι πολιτικοί? Οι πολιτικοί λοιπόν έκαναν καλά την δουλειά τους τόσα χρόνια ή κοίταγαν μόνο το δικό τους όφελος ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? Και αν τα έκαναν καλά... Τί κάνει ο ΡΑΙΧενμπαχ στην Ελλάδα? Γιατί τα παιδιά λιποθυμάνε στα σχολεία? Γιατί τα παιδιά, στρέφανε το κεφάλι από την ανάποδη των 'επισήμων'? Γιατί ο μαθητής στην Λάρισα τους μούτζωσε? Γιατί τους βαράνε όπου τους βρούνε? Γιατί τους πετάνε αυγά και καλάθια? Γιατί πανελλήνια ο λαός φέρεται με τέτοιο τρόπο? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο ... .
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν μου αρέσει αυτό το κράτος όμως. Και δεν είμαι ο μόνος... ![]() Όταν στρώσουν, θα πάψουμε να τους 'βαράμε'. Αυτούς και όλο τα παρεάκι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι θεσμοί που λέμε ότι υπάρχουν, έχουν απαξιωθεί, πρωτίστως από αυτούς που τους εκπροσωπούν. Για να μην τα ξαναγράφω κι εγώ προσυπογράφω τον Fuji και τον Itsiorak και τον CKK.
Καθόμαστε και χύνουμε "δάκρυα" για τον Παπούλια όταν δεν υπάρχει πλέον κανείς να "υπερασπιστεί" το λαό. Ηδη κυκλοφορούν φήμες ότι γίνονται υπόγειες επαφές ώστε το ΣτΕ να εκδώσει αποφάσεις στις προσφυγές κατά του τέλους ακνήτων κι επιτηδεύματος που να μην καταργούν τα χαράτσια. Ηδη οι δικαστές έδειξαν ότι είναι "ελεγχόμενοι" για να μη γράψω κάτι άλλο. Θα δούμε πολύ σύντομα..... |
|
|||
|
|||
![]()
το πρόβλημα στη χώρα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών που προβλέπεται όμως από το Σύνταγμα.....
έτσι και τα λοιπά λαμόγια του συστήματος υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.... όταν έπαιρναν οι δικαστικοί αναδρομικά επί των αναδρομικών και δεν θα το ταιριάξω χρονολογικά με συγκεκριμένη κυβέρνηση (δεν έχει πια νόημα) κανείς δε βγήκε να πει.....ΩΠΑ και μέχρι ΕΔΩ.... τώρα όμως να μην τους πειράξουμε.....ας τα πάρει το κράτος από αλλού όχι από τους δικαστές, όχι από τους ταξιτζήδες, όχι από τους πρατηριούχους, όχι από τους υπαλλήλους της βουλής όχι από +++++++ βάλτε όσους ακόμα θέλετε.... |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Stop στην συγχώνευση Ολυμπιακής – Aegean | moby_gr | Επικαιρότητα | 2 | 26-01-2011 18:05 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 15:50 |
Πως να μην φορτώνετε την μηχανή σε φορτηγάκι... | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 19-06-2010 20:41 |
Μερικά tips για να μην ʽʽβραχυκυκλώνετεʼʼ !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-10-2009 22:41 |