![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μα μου αρέσει να σπάω το καρπό μου .......(με τη καλή έννοια φυσικά,αυτή του δεξί γκρίπ...).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιωτη εχω το 1150adv 4 χρονια το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στο <πλακωμα> καιει λαδακι επισης μεσα σε κινηση παλι τσιμπαει σε νορμαλ οδηγηση δεν μπορω να πω οτι καιει αρκετα βεβαια ο boxer θελει το λαδακι σε ταξιδι μου στο εξωτερικο 8 ημερες πανω στην μηχανη δεν μου εκαψε τιποτε και αλλες φορες εαν ερθω Αθηνα για δουλειες και <πεσω> σε κινηση πρωτη δευτερα πρωτη δευτερα θα συμπληρωσω ......μην σε τρομαζει παντος θα το συνηθησεις .......
|
|
|||
|
|||
![]()
ίσως να μου έχουν διαφύγει,αλλά θα τα ψάξω γιατί πρέπει να είναι ενδιαφέρον.άλλωστε καλό είναι να μάθω κάτι για λάδια που δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω.
![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 12:22 |
Τελικά κάθε πότε λάδια; | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 27-05-2009 01:34 |