![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Παιδιά με το συμπάθιο..........
Είναι εκδρομή του φόρουμ ή κάποιων φίλων από το φόρουμ? Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Σήμερα είναι Τρίτη και συζητάμε αν το ταξίδι θα γίνει με 120, ή με 140, ή με λιγότερα ή και με περισσότερα ίσως. Τελικώς υπάρχει οργάνωση? ή όχι? και όταν ποστάρετε ένα θέμα πχ εκδρομή, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε ή όχι?. Και πάλι εξηγούμαι. Αν-λέω- αν το Σάββατο εμφανιστούν πάνω από 20 άτομα (λίγο πολύ 10 υπάρχουν ήδη-περίπου-)έχει προβλεφθεί που θα γίνει ο ύπνος ? γιατί π.χ. εγώ σε κάμπινγκ δεν κοιμάμαι (τελευταία φορά ήταν πριν 10 χρόνια σε κατασκήνωση καθότι πρώην βαθμοφόρος Προσκόπων για πάνω από 15 χρόνια),από την άλλη βέβαια και τα οικονομικά μου δεν φτάνουν για 5αστέρων ξενοδοχείο. Εφόσον λοιπόν είναι θεσμική εκδρομή και την ποστάρετε σαν φόρουμ... και το 650 έρχεται, εφ' όσον το δηλώσει... και ο αρχάριος έρχεται, εφόσον κι αυτός το δηλώσει και τα πάντα φτιάχνονται για μία ΑΣΦΑΛΗ εκδρομή όταν μάλιστα υπάρχουν και πολλά χλμ μπροστά μας. Εγώ προσωπικά 3 μέρες πριν την εκδρομή δεν θα είχα υπαρξιακά θέματα του στυλ με 140 ή με 120 η με περισσότερα, αλλά το πως θα δέσω τον κόσμο σαν παρέα και την ασφαλή διασκέδαση μας και όχι διαγωνισμό ταχυτέρου αναβάτη (συμφωνώ απόλυτα με τον ΝLS). Άλλωστε αν είναι κάθε μεσημέρι να μετράω αν ήρθαν όλοι ...να μου λείπει. Ή θα αφήσουμε τον μικρό Στελάκη που δεν είναι δα και ROSSI μόνο του - για να μας αποδείξει τελικά ότι είναι - τρέχοντας να μας φτάσει... Τελικά ο Vasorfa θα έρθει για να έρθει και η Waso ή όχι ? Και έρχομαι στο αρχικό ερώτημα είναι εκδρομή φίλων από το φόρουμ? γιατί αν είναι, πρώτα πραγματοποιείται η εκδρομή και μετά ποστάρουμε φωτό και σχόλια. Εκτός και εάν το θέμα είναι... Kοιτάτε μας !!! Πράγμα που ειλικρινά δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το πιστεύω . Οι μέχρι τώρα λιγοστές βόλτες μου με το φόρουμ και οι καφέδες, μου έχουν δείξει ότι τα πάντα γίνονται με πολύ οργάνωση και ασφάλεια. Με το συμπάθιο και χωρίς καμία διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής περιμένω τις δικές σας σκέψεις– κρίσεις – απόψεις. ![]() ![]()
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το πρόβλημα που στόχευε να λύση ήταν η ζέστη, προβλέπετε 37 βαθμούς στο Μέτσοβο. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε με λιγότερες στάσεις. |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Στην πόλη που ζούμε μερικές φορές νιώθουμε ότι κάτι έχουμε χάσει.
Κάτι μας έχουν κλέψει ρε φίλε! Θες τον αέρα, θες τα χρώματα, θες τις μυρουδιές, θες τις γεύσεις ή μήπως θες την ελευθερία. Γι’ αυτό λοιπόν μερικοί φίλοι από το forum αποφάσισαν για καμιά βδομάδα μπορεί και παραπάνω, να πάνε βόρεια στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου (Βάλια Κάλντα) για να βρουν τα κλοπιμαία (τις μυρουδιές, τον αέρα, τις γεύσης και τα χρώματα). ![]() Το μόνο που βρήκαμε για το πρόγραμμα είναι το όνομα. Το ονομάσαμε το πρόγραμμα της ευεξίας. Το πράγμα είναι απλό, φτάνουμε σε ένα μέρος, κάνουμε τις βόλτες μας στα πέριξ, και κατά το σούρουπο αφού πάμε για φαγητό (γιατί μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να βρούμε τις κλεμμένες γεύσεις) αποφασίζουμε (επί χάρτου) για τον επόμενο προορισμό. Βέβαια πάντα ο κύριος άξονας είναι να επισκευθούμε τον Εθνικό δρυμό της Πίνδου (Βάλια Κάλντα) αλλά και τις πρέσπες!! Μην ξεχνάμε και την ελευθέρια μας κλέψανε. Και επειδή είμαστε ελεύθεροι, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν όσοι θα είναι στα διόδια αφυδνών το Σάββατο το πρωί στις 25/7/2009 από τις 6:15 έως 6:45. Πρώτη μέρα Βοβούσα Πίνδου. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!!! Συμμετέχοντες: 1. Κύρος Γρανάζης (Δημήτρης)...................GS 1200 2. Arisxios (Άρης)..................................GSA 1200 3. georgekostas (Γιώργος)........................1200 RT 4. ckalfas (Χρήστος)...............................GSA 1200 5. leonidas (Λεωνίδας)...........................GSA 1200 6. riko46 (Μιχάλης)..................................GS 1200 7. PortoLeone (Παντελής)..........................GS 1200 8. Nick (Νίκος)........................................Varadero 9. ??? Αναχώρηση διόδια αφυδνών το Σάββατο 25/7/2009 ώρα 6:45. |
|
#4
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=essel;50713]Παιδιά με το συμπάθιο..........
Είναι εκδρομή του φόρουμ ή κάποιων φίλων από το φόρουμ? Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Σήμερα είναι Τρίτη και συζητάμε αν το ταξίδι θα γίνει με 120, ή με 140, ή με λιγότερα ή και με περισσότερα ίσως. .............. Φίλε essel ίσως εγώ άρχισα την πλάκα με το αν δέχονται στην παρέα GS 650 και άρχισαν στη συνέχεια για την ταχύτητα και διάφορα άλλα.... Πολύ θα ήθελα να πάω μαζί τους αλλά δεν έχω άδεια και έτσι θα μείνω εδώ......Εύχομαι σε όσους λάβουν μέρος στην εκδρομή να περάσουν πολύ πολύ όμορφα![]() ![]() ![]() .....και περιμένουμε φωτογραφίες!!!!!!
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή πολύ λόγος έγινε σχετικά με την ατυχή αναφορά του Δημήτρη (Κύρος Γρανάζης) σχετικά με την ταχύτητα ταξιδίου θα ήθελα να τονίσω το αυτονόητο!!! Το κονβόι λοιπόν θα κινηθεί (όλο μαζί - λόγω μικρής συμμετοχής) με την εκάστοτε ασφαλή ταχύτητα που επιβάλλουν εξωγενής παράγοντες (όπως π.χ. ροή κυκλοφορίας, δημόσια έργα, καιρικές συνθήκες κ.λ.π.), και την οποία σε κάθε περίπτωση ορίζει ο επικεφαλής (Leader) του group. |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
#7
|
|||
|
|||
|
Αυτό είναι το σωστό νομίζω κι εγώ.Μπράβο Λεωνίδα!!!
Πρώτα από όλα η ασφάλεια.Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη εκδρομή που κάνουμε και πιστεύω πως ήδη μερικοί φίλοι έχουν τύχει να έρθουν μαζί μας και αν είχαν άδεια τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα έρχόντουσαν μαζί μας.Εμείς πάντως σας περιμένουμε όλους και όλες!!!! ![]() |
|
#8
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω λέγονται πολλά για το αυτονόητο..
Μπορεί να πεις θα πάω γρήγορα, αλλά υπό συνθηκες (κίνηση, αργό μέλος, ζέστη, κρύο, βροχή κ.λ.π.) πας αργά. Και θα πω γιατί το λέω αυτό. Σε αρκετές βόλτες με το φόρουμ αλλά και με άτομα από αυτό (χωρίς να είναι εκδρομή του φόρουμ) πάντα υπάρχει μια συνεννόηση ή αν θέλετε κάποιοι άγραφοι νόμοι που τους έχουν στο μυαλό τους όλοι, περισσότερο και οι οργανωτές, και τους λειτουργούν. Κανένας δεν θέλει να πάθει κάποιο κακό ο συν-ταξιδευτης του. Και σίγουρα θα καταλάβουν όλοι ότι ....με τόσο πρέπει να πάνε όλοι. Είμαι σίγουρος. Και στον φίλο essel Απόσπασμα:
, μπορεί να μην δώθηκε ευκαιρία ή να μην έτυχε, ή έλλειψη χρόνου. Και σίγουρα όλα (μάλλον τα περισσότερα)* γίνονται με ασφάλεια και οργάνωση. Και καλά το παραθέτεις φίλε για την ασφάλεια και ποτέ με την λέξη αυτή δεν γίνεται κακοπροαίρετη κριτική.Κατά την γνώμη μου, δεν θα είναι πρόβλημα η μεση ωριαία. Αυτή θα ``φτιάχτεί`` και θα ``προσαρμοστεί``. Θέμα θα είναι, επειδή είδα και χωμάτινη διαδρομή, αν εκεί θα δωθεί η δυνατότητα στα μέλη, άλλος δεν θέλει να πάει χώμα ή άλλος δεν τον βοηθά η μοτοσυκλέτα να το κάνει, να ακολουθήσουν. Αυτό θα πρέπει να δουν όλοι οι συμμετέχοντες. *Κάποιες εκδρομές είναι ποιο ``ανοιχτές``. Χωρίς να είναι όλα οργανωμένα σε προορισμό και χρόνο. Το έχω κάνει με τους: fire-red, wet & dirty, italokamikazi, vteo, lempoi, vassili, portoleone, pisokolito, leonida, arisxios, κ.ά. και είναι και το ομορφότερο (πάντα κατά εμένα). Δεν θα μπορέσω να είμαι. Καλά να περάσετε. υστ. αν πάτε πάνω από 150, θα σας ``δώσω`` στην τροχαία . Αν πάτε λίγο κάτω από 190 (μήπως πάνε και τα ...παρτάλια σας τα bmw παραπάνω ) θας σας κάνω δώρο στην γιορτή σας ......λαδάκι 20/50.
|
|
#9
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
#10
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Tags |
| bmw, bmwmoto, forum, forumgs, gsforum |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αμα σε πάει ρε παιδί μου η τύχη......... | Alext | Ανέκδοτα | 14 | 13-09-2011 22:17 |
| Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 12:38 |