![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Την παρκάρω δίπλα σε ποιο ακριβες μηχανές
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να κοιμαστε πανω της!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω παρει μιασυσκευη, που τη συνδεσα πανω στη μπαταρια της μηχανης και της εβαλα μια καρτα sim.
Οποτε θελω ... κανω μια κληση απο το κινητο μου προς τo gps tracker και μου -στελνει σε σμς τις συντεταγμενες θεσης(τις βαζεις στο google) και βλεπεις που ειναι το μηχανακι -ή σου απανταει και ακους live τους ηχους γυρω απο το μηχανακι σου (σαν να μιλας με καποιον στο κινητο , οποιος βρισκεται εκει γυρω) και πολλες αλλες λειτουργιες...και για την ασφαλεια του αναβατη οπως sms σε περιπτωση ανατροπης της μηχανης εν κινηση- σταθμευμενη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα που το είπες όμως δεν αισθάνεσαι λιγότερο ασφαλής; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε ένα σκορπιό να δεις την υγειά σου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!! Κι απο κατω ενα σκυλο με μιση μεριδα φαγητο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα σε κλειστό parking....
Αν χρειαστεί να μεινει έξω...τότε : -Φίδι πίσω (σε σταθερό σημείο ή με άλλη μοτό) -Μπροστα δίσκο, μια Xena που τσιρίζει όποτε την ακουμπήσεις -Συναγερμό μαμά -Δευτερο συναγερμό με Pager (300m εμβέλεια) -κάτω από τη σέλα ένα μινι portable-GSM/GPS Tracker -και μια ευχή να μη σου τυχει... αυτά... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βρε Στέλιο ![]() ![]() ![]() σάν πολλά δεν έιναι... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Κομισιόν μιλάει και για νέα μέτρα... | asotosios | Ελλάδα | 23 | 19-09-2011 09:15 |
Ο Λοβέρδος μιλάει κι η ΝΕΤ παίζει τσόντα. | gemara | Αστεία Video | 14 | 31-05-2011 01:56 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 04:20 |
Τι ακούνε οι τηλεφωνήτριες μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας; | Alext | Χιούμορ | 1 | 12-10-2009 23:14 |
To Youtube δεν επιτρέπει στους Άγγλους να δούνε μουσικά βίντεο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 13-03-2009 01:08 |