![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη δεν κατάφερα να σμίξουμε στην Σαλονίκη όμως χαίρομαι που βρίσκεσαι σε τέτοιο ταξίδι, ταξιδεύω και εγώ νοερά μαζί σου γιατί τα μέρη αυτά είναι για επίσκεψη στα όνειρα μου.
Καλούς δρόμους να έχεις και καλά ρακιά να πίνεις Το επόμενο ταξίδι στο νησί μας Βασίλη άντε καλή συνέχεια και με το καλό να γυρίσεις ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου, οι ευχές σας για “καλό ταξίδι” έπιασαν !
Μόλις επέστρεψα με το έτερον επτάμισι και σας ευχαριστώ εκ μυχίων καρδίας. Μπορεί να ήταν μια περιπλάνηση σε μνημειώδους ασημότητας διαδρομές κι ανθρώπους, ξένο με τις υπάρχουσες ταξιδιωτικές ετικέτες που προσφέρονται μπουχτιστικά... . . ...αποδείχθηκε όμως ένα ντελικατέσεν ταξιδιωτικών εμπειριών και λάρτζ συναισθημάτων με φιλόξενους ανθρώπους μιας άλλης εποχής. Ηταν ένα από τα ταξιδιωτικά πλάνα που 'χα κρυμμένο χρόνια στην κασέλα... . ...πάντα σε μη ολοκληρωμένη μορφή. Αφήνω πάντα τη φουσκοθαλασσιά των προκλήσεων να με οδηγήσει στις σωστές διαδρομές, ικανοποιώντας το ταξιδιωτικό μου ...άχτι για πραγματικό ταξίδι! Και με την λέξη πραγματικό, ταυτίζομαι με την άποψη του μεγάλου Antonio Tabucchi που λέει ότι ... . . ... “ταξιδεύεις πραγματικά όταν βρίσκεσαι εκεί ...που δεν θα 'πρεπε να βρίσκεσαι”. Και κάπως έτσι κύλισε το νταλαβέρι... Εις ευτυχή και ασφαλή miles φίλτατοι συνταξιδευτές! ![]() Foto στην Τιφλίδα παρέα με τα αγάλματα των Γεωργιανών ποιητών Shota Rustaveli και Alexander Kazbegi. Last edited by Uriah Heep; 08-11-2011 at 01:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραιος ο Μπιλ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες Βασίλη.
Άιντε να 'ρθει η Τετάρτη και να σε απολαύσουμε
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Έχουν κοκκαλώσει τα χαρακτηριστικά από το κρύο...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κρίμα που έλειπα! Να 'μαστε καλά και θα τα πιούμε, την επόμενη φορά από κοντά φίλε Ευτύχη! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη καλωσορισες.
Ελπιζω να μην γυρισες εσπευσμενα για να αναλαβεις πρωθυπουργος .Για οποιον λογο και αν επεστρεψες στην ζοφερη Ελληνικη πραγματικοτητα, ευελπιστω να βρεις χρονο να μας διηγηθεις την ιστορια σου, προς τερψιν του φιλοθεαμονος κοινου. |
![]() |
|
|