![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καθε οχημα εχει και την χαρη του...
στο αυτοκινητο. ναι,μπορει να μην πηγαινεις τσαλακωμενος οπου θες να πας. μπορει να μην κουραζεσαι οπως οταν οδηγας την μηχανη. μπορει το μαλλι,να ειναι στην πενα. μπορεις να σταματησεις και να κανεις sex ![]() μπορει,μπορει,μπορει... ΟΜΩΣ... προσωπικα προτιμω την μηχανη. εχει αλλη χαρη. ναι,μπορει να αντιμετωπιζουμε καθημερινα κινδυνους που μπορει να μας κοστισουν χτυπα ξυλο πολλα... μπορει βγαζοντας το κρανος να ειναι το μαλλι χαλια. μπορει αν δεν εχουμε σωστη ενδυμασια να κρυωνουμε καποιες φορες. ομως,ειναι αυτο το κατι το διαφορετικο που μου αρεσει,η μας αρεσει. μου αρεσει που εχω αμεση επαφη με τον δρομο,απο τα χωρια που παιρνω,απο καποιες ομορφες διαδρομες,ακομα και στην πολη. μου αρεσει που νιωθω ελευθερος,ειναι κατι που το αυτοκινητο δε μπορει να μου το προσφερει. καποιες φορες μου αρεσει και η οδηγηση με το αμαξι,ομως τις περισσοτερες φορες νιωθω σαν εγκλωβισμενος. απο μικρη ηλικια ειχα μηχανακι,ετρεχα στις λασπες,ειτε εβρεχε ειτε οχι δεν με ενδιεφερε,ειχα απαθεια. πολλες φορες αναρωτιεμαι πως την εβγαλα καθαρη απο πολλες καταστασεις...απο μ@λ@κιες που εκανα. ισως,ποτε να μην ημουν το δειγμα του σωστου μηχανοβιου. κρανος,στολη,μποτες...ομως για μενα,ημουν,ειμαι μηχανοβιος. κι οσο μεγαλωνω το μυαλο αλλαζει,παλιοτερα δεν σκεφτομουν την ασφαλεια μου,τωρα πλεον ναι,σκεφτομαι,μαθαινουμε με τα χρονια. η μηχανη λοιπον ειναι τροπος ζωης,ειναι η κ@υλ@ μας,το χομπυ μας,αξιζει να εχει την πρωτη θεση στην καρδια μου. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δείτε το !! Γιατί ταχύτητα δεν είναι μόνο η μοτοσυκλέτα.. | frits | Διάφορα | 21 | 26-12-2009 22:06 |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών!!! | emix | Ανέκδοτα | 8 | 04-11-2009 20:53 |
| Γιατί δεν πρέπει να καπνίζω (με 45 φωτογραφίες) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 17 | 02-07-2009 04:05 |
| Γιατί οι Έλληνες δεν συμμετέχουν στη F1 | danaos | Χιούμορ | 17 | 12-03-2009 02:57 |
| Γιατί δεν πρέπει να οδηγούν οι γυναίκες! | Arkas | Αστεία Video | 6 | 27-01-2009 18:19 |