![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο μου αρεσει καπως...αλλα με ζαντες ακτινοτες και καγκελα,κι οχι σαν motard.
παντως για μενα η ομορφια του gs-adv ειναι να μενει στο μαμα χρωμα,να μπαινουν οτι αξεσουαρ γουσταρει ο καθενας και να γινεται τουμπανο. οτιδηποτε αλλο,διαφορετικο το θεωρω ιεροσυλια.bmw ειναι οχι ktm η κατι αλλο. |
|
|||
|
|||
![]() εγω λεω για κατι τετοιο!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Το κιτς σ ολο του το μεγαλειο! Last edited by giamil; 01-11-2011 at 17:43. |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ RAT BIKE ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΒΑΨΙΜΟ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ
Last edited by geopoumid; 01-11-2011 at 17:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε 3ple black σε ευχαριστώ που μου ελυσες μια απορία που την σκεφτόμουν καιρο.
Δεν έχω ξανακούσει πιο σαφή απάντηση σχετική με το θέμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θεωρώ πως οποιοδηποτε μηχανάκι, μεγάλο η μικρό, ητε BMW ητε όχι, είναι τόσο όμορφο όσο αρέσει στον ιδιοκτήτη του. Τα περισσότερα μηχανάκια που έχουν μπει σε αυτο το thread είναι εκτρωματα κ αυτο είναι καθαρά πρωσωπικη άποψη. Ωστόσο όμως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε να κρίνουμε το αισθητικό αποτέλεσμα αλλα την δουλειά που έχει γίνει κ αδιαμφισβήτητα σε όλα έχει γίνει πολυ δουλειά που εμείς δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε απο 5 φωτογραφίες. Επισης πιστεύω οτι η αλλαγη χρώματος αν δεν "ξεφεύγει" κ αν γίνεται κατόπιν ωριμου σκέψεως, μπορεί να προσφέρει πολλά στο λουκ μιας μηχανής κ να την κανει να φαίνεται πολυ πιο τούμπανο αποσο θα φαινόταν με ένα σκασμο αξεσουάρ. Για παράδειγμα σου φέρνω το 1150 που φαίνεται στις πρώτες φωτο. Είναι πανέμορφο κ ας μην έχει ένα σκασμο αξεσουάρ κ μπλιμπλικια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Για δειτε και ενα διαφορετικο F800GS...