![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aν εχει σημασια? Το εχεις πολυ καιρο το μηχανακι να γνωριστει καλα με την τσεπη σου? Φυσικα και θα ταλαιπωρηθει και θα χαλασει-και μπορει και να πεσει- προσπαθωντας και δεν δικαιολογειται να το παθει το δικο μου ετσι οπως ειναι η κατασταση στη ζωη μου σημερα! Κι αν αποφασισω να κανω endo με το gs τοσες πολλες φορες που να τραβηξω και video θα σου το στειλω. |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω δε συζητάμε την αξιοπιστία ενός GS.
Δεν έχει σημασια αν είναι εταιρικό η όχι η πια είναι η κατασταση σου. Η ερώτηση παραμένει ξεκάθαρη. ΕΣΥ μπορείς;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι το να δειχνει ενα βιντεο endo με GS σαν να κανεις wheelie με beverly.
Λιγοι το κανουν αλλα ειναι πρακτικα αχρηστο προσον. Υπαρχουν αμετρητα μηχανακια -τουλαχιστον 80 κιλα ελαφρυτερα- που κανουν πολυ πιο ανετα οτι ινδιανια σου ερχεται στο κεφαλι.Με το προσωπικο μου tuono gen2 εκανα τα παντα πολυ απλα και με μικροτερο ρισκο, και το συστηνω σε καθε επιδοξο σταντμαν. Καποιος που πρωτοπροσπαθει endo με gs εχει μεγαλες πιθανοτητες να τραυματισει το μηχανακι(λογω βαρους και στησιματος), γι'αυτο και καποιος ειπε να του δοθει ενα εταιρικο και τοτε το παλευουμε, γιατι θα ειναι ξενο και οτι και να παθει who cares. Δεν νομιζω να τεθηκε καπου θεμα αξιοπιστιας, απλα θεμα της αξιας ενος πιθανου ατυχηματος οταν ''πας γυρευοντας''. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, συμφωνω μαζι σου. Κ εγω με ολα τα προηγουμενα μηχανακια που ειχα το εκανα σχετικα ευκολα.
Απλα με το GS δεν πιστευα οτι γινεται κ φυσικα δεν το ειχα επιχειρησει ποτε. Αφου ειδα το βιντεο μου εκανε εντυπωση το συγκεκριμενω σκηνικο κ το ποσταρα. Δεν ειπα "μπραβο" στον τυπο που το κανει αλλα "κοιτα τι κανει!". Εκανε κατι που εγω δεν το εχω κανει οπως κ πολλοι αλλοι απο εδω μεσα. Ναι, ειναι ανουσια καγκουρια, ναι δεν ειναι politically correct συμπεριφορα, ναι υπαρχει κινδυνος να γινει ζημια τοσο στη μηχανη οσο κ στον αναβατη ΑΛΛΑ ο τυπος το εκανε κ ειναι κατι που δε το βλεπεις συχνα. Εννοειτε πως δεν εχω λογο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα δε μπορω να δεχθω την αποψη του συμφορουμιτη paschali "φερε μου ενα εταιρικο κ θα δοκιμασω να το κανω-αφου δε θα με νοιαζει αν θα το ριξω-κ θα δω αν μπορω να το κανω- αλλα με το δικο μου δε το κανω γιατι ειναι παραξενη η κατασταση μου αυτο το καιρο κ φοβαμαι μη κανω ζημια". Φιλε πασχαλη ελπιζω να μη τεθηκε καποιο θεμα παρεξηγησης μεταξυ μας. Κανουμε κουβεντα κ αν θεωρεις οτι σε προσεβαλα με τον τροπο γραφης μου σου ζηταω δημοσια συγνωμη. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι συγγνωμη βρε παλαβε!
![]() Για καγκουριες μιλαμε και απο οτι φαινεται ειναι και των δυο στο αιμα μας!!! ![]() Σου ειπα θα το τραβηξω βιντεο και θα στο στειλω! Κι αν αργησω κανα χρονο να το στειλω τοτε βαρατε! Θα παραδεχτω οτι ο τυπος κανει σχεδον τιποτα...γιατι εκτος του endo αυτο κανει...το τιποτα! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Adventure Training την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 96 | 27-06-2011 21:46 |