![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολυ τυχερος δεν ειμαι, 30 χρονια τυχη? δεν νομιζω....γνωστης ειμαι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Με Helicoil θα ειναι μια χαρα ...Δεν εχει καμια αναγκη !
εκατονταδες σπειρωματα εχουν επισκευαστει με αυτο τον τροπο .... Μην γελαστεις και 'σκασεις' 1200 ευρω .... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τέτοια νούμερα γι αυτήν τη βλάβη.
Ήδη έχω ψαχτεί κάτι τις και μάλλον αυτό που μου είπε ο μάστορας είναι αυτό το helicoil. Απλά δε μου είπε το όνομά του, αλλά από τις περιγραφές που μου έκανε κι από αυτά που είδα εδώ γι αυτό, μάλλον μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Η κεφαλή δε χρειάζεται να βγει και υπάρχει τρόπος να μην μπούνε ρινίσματα μέσα. Θα προσπαθήσω όταν είναι να το φτιάξω να έχω και πλήρη φωτογραφική κάλυψη της σειράς εργασιών (Αν συμφωνήσει κι ο μηχανικός) Απλά θα αργήσω να το κάνω γιατί θα πρέπει να κανονίσω τη μεταφορά της μηχανής εκεί και θα πρέπει να βρω το χρόνο. Υπομονή!!! |
|
|||
|
|||
![]() Καλά ξεμπερδέματα φιλαράκι . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο πιθανο ειναι να μην ειχαν σφιξει καλα το μπουζι και οχι να το ειχαν παρασφιξει.
Ειναι ομως μια πολυ απλη επισκευη που δεν τιθεται θεμα για το αν θα αντεξει λογω πιεσεων και αλλων χαζων δικαιολογιων που σου λενε στην αντιπροσωπεια. Αν δεν βγαλεις ακρη παρε με τηλ να σε ενημερωσω για κοστος επισκευης και μου την στελνεις αθηνα να στην παω εγω που ειμαι κοντα σε μαστορα που φτιαχνουμε χρονια κεφαλες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!! Τωρα διαβασα πως εφυγε στην πορεια το μπουζι και μαλιστα με 25000χλμ λειτουργειας και σε συνδυασμο με το κομματι που λεει ο φιλος οτι λειπει το μονο συμπερασμα ειναι οτι δεν ειχε σφιχτει το μπουζι. Και πιθανος το κοματι που λειπει να μην "εκτοξευθηκε" μαζι με το μπουζι (που μπορει να εγινε και ετσι) αλλα με τουσ κραδασμους να φαγωθηκε. Το χελικοιλ ειναι εγγυημενη λυση ιδιαιτερα αν την εργασια την κανει πεπειραμενος!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ νομίζω ότι η αμαρτία προϋπήρχε. Το σπείρωμα είχε πρόβλημα πριν την τελευταία αλλαγή μπουζί, δηλαδή το μπουζί ίσα που έπιασε αλλά δεν έσφιξε σωστά.
Σαφώς και επισκευάζεται, εάν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπείρωμα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Όπως και να έχει καλά ξεμπερδέματα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το να βγαλει την κεφαλη θα αυξησει κατακορυφα το κοστος της επισκευης αφου θα πρεπει να τοποθετηθουν και αλλα ανταλλακτικα (φλατζες,βιδες ισως, κτλ)αλλα και περισοτερα εργατικα (εξαγωγη,τοποθετηση,πλανισμα καπακιου,ρυθμιση βαλβιδων κτλ) και δεν το κρινω απαραιτητο για να επισκευαστει ενα σπειρωμα για μπουζι.....Συν το ψυχολογικο παραγοντα οτι θα εχει ανοιχτει πλεον το μοτερ (για πολλους μετραει αυτο)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Google ιδρύει με την CIA εταιρεία πρόβλεψης γεγονότων | ralisp | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 23-10-2011 13:08 |
Υπάρχει πρόβλημα βενζίνης ;;;; | gandalf | Διάφορα | 5 | 10-04-2011 13:02 |
ποιος τον κερναει μπυρες? | man gs | Χιούμορ | 19 | 01-03-2011 08:18 |
Όποιος καταλάβει τι λέει-κερδίζει σουβλάκι και μπύρα | benko | Αστεία Video | 4 | 18-01-2011 22:36 |
Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 12:39 |