![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σκεψου να οδηγας κανα ρο ενα κ να στην πεσει απο διπλα το από πανω στρωμα
να μην ξερεις τι σε πάτησε ![]() βρε μας τρελλανες βραδυάτικα σε καλό σου, ψησε καμμια πιτσα κ παραταμας ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω παντως με το Gilera με τα ροδακια στα 240... ουτε γραμμα δεν εστελνα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ... ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ΙoannisPanagiotidis;514722
χεχε!...τα ιδια μου φωναζει και η γυναικα μου! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ με το turbo...καλα θα επιταγχυνει...εως πορωτικά...Οταν ομως θελησει να επιβραδυνει με αυτο http://must-dive.gr/eshop/images/02324.jpg ...χρειαζεται Πτυχιο Κυβερνητη Α' και πανω;...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εκείνο που είναι προς συζήτηση είναι η αξιοπιστία... σε μια πιθανή υλοποίηση. Εμ δίκιο εχει η γυναίκα... την καλησπέρα μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ...συνολικα παραθετω το παρακατω ..χεχε! The “Dacar Motorsport style” product translates itself in a twin turbo intercooler kit for the BMW GS1200, with more than 70% power increase. ...το καημένο.... + 70% αυξηση της δυναμης!.... βημα δεν θα πηγαινει! ![]() ![]() ![]() ................. ![]() Dacar Motorsport - Twin Turbo BMW GS1200 |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι πρέπει για μέσα στην πόλη, δεν βγαίνει και έξω από τους κυλίνδρους
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε Λεωωω....
"....if you seek something more of it than just travelling, Dacar Motorsport offers you its Twin-Turbo Kit for the BMW GS1200. Developing more than 170hp, the BMW Boxer engine transforms itself in a completely new engine, with much more torque and response." ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
OPEL INSIGNIA 1600 TURBO 180PS | evanslam | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 01-02-2011 10:20 |
Turbo από τη Ferrari | essel | Αυτοκίνητο | 3 | 15-11-2009 23:06 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 00:57 |
Turbo & intercooler εξελίσσει η Yamaha | arisxios | Άλλες εταιρίες | 3 | 23-08-2009 13:14 |
Turbo-X SL01 Ηλιακός Φορτιστής | KostasGS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 27-12-2008 22:57 |