11-11-2011, 10:44
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar
Φιλε GeorgeP με αυτο το φερινγκ οπως της φωτο σιγουρα δεν εχεις καλυτερη καλυψη απο το GS, αμα βαλεις aftermarket, που σε ολα τα honda aftermarket
βαζουν, σιγουρα εχεις (γιατι ειχα κι εγω χοντα παλια οταν δεν ηξερα ) Κι εγω στο Gs αν βαλω του adve την ζελατινα δεν θα εχω θεμα.
......................................................................................
|
Το Βαραντερο για παραδειγμα ΔΕΝ χρειαζεται μεγαλυτερη ζελατινα αφου η υπαρχουσα της μαμας εχει δυο θεσεις ρυθμισης. Στην ψηλοτερη θεση καλυπτει αναστηματα μεχρι 1,85μ. απο εκει και πανω, οπως εγω με το 1,94 χρειαζεται αφτερ μαρκετ.
Ακομα και του adve η ζελατινα δεν καλυπτει, ειχα και ξερω. Οταν ξαναγυρισα στο Βαραντερο, μετα την GS με ζελατινα Adve που ειχα, καταλαβα τι σημαινε καλυψη απο βροχη και αερα.
Για το CT και την ζελατινα του μαλλον δεν εχεις αδικο εκ πρωτης οψεως, αλλα ας το δουμε και απο κοντα και βλεπουμε. Ξερεις πολλες φορες μια μικρη ζελατινα κανει καλυτερη δουλεια απο μια μεγαλυτερη, δεν ειανι κανονας αλλα συμβαινει. Κι αν δεν κανει δουλεια....αφτερ μαρκετ.
|