![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απο την Kappa που εχω τωρα ειμαι πολυ-πολυ ευχαριστημενος. Δεν ξερω τι λενε οι ψηλοτεροι απο εμενα αλλα η Kappa στη χαμηλη θεση φερνει τον αερα πανω απο το κρανος μου... Στη ψηλη θεση δεν τη βολευομαι γιατι το τελειωμα της κοβει το οπτικο μου πεδιο στη μεση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παντως για καποιον που μαζι με την ορεξη του υπολογιζει και την τσεπη του (το θεμα αξιοπιστιας το αφηνω στην ακρη) ειναι προτιμοτερο να δωσει 11500 να αγορασει Βαραντερο με ABS και να δωσει κι αλλα 120ε (οχι 100 αν θελει κατι που να μην δημιουργει στροβιλισμους και θορυβους) για ζελατινα κι αντε κι αλλα 1000ε για αναρτησεις....συνολο 12700ε απο το να δωσει 14500 για GS (δεν αναφερω την adve καθολου που στα 16500ε ειναι απιαστη) κι ας εχει καλυτερο στησιμο αυτη. Ειπαμε, ο καθενας κρινει απο τα ζητουμενα του, πραγμα το οποιο επουδενι οριζει πια απο τις δυο (τρεις τωρα) ειναι καλυτερη απο την αλλη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ισως διοτι εγω λογω υψους παντα αλλαζα την ζελατινα με την αγορα των αφρικα και των Βαραντερο σε ψηλοτερη. Αλλα δεν μπορω να δεχθω οτι η προστασια που προσφερει το ζελατινακι του GS ¨η του Adve ειναι καλυτερη απο την μαμα του βαρα. Ο αερας με τρελαινε φιλε μου οταν ειχα την GS..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το varadero και το καθε λογης ct ειναι για ευθειες και δεν προσφερουν οδηγικη απολαυση... οπως ειπες, να πηγαινεις μια θεσσαλονικη... ενα πραγμα σαν κατι αβολες harley που τις εχουν μονο για τις ευθειες της ...νεβαδας,και οταν θελουν ν αλλαξουν πορεια σταματανε,κατεβαινουν και τις στριβουν με τα χερια... ενω εμεις με τα gs θελουμε ...αλλα πραγματα!στροφιλικια,τοπια κτλ |
|
|
|||
|
|||
|
εσυ εισαι για πιο soft πραγματα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ άσχημο όμως ρε φίλε.... καμία αισθητική...
![]() ![]() Άσε που εδώ το βλέπουμε στο μπάσιμο της στροφής.... στο έβγα τι έγινε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
κασκαντερ ειναι το παλικαρι?
![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΜΙΜΙΤΙΖΜΟΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ( ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ) ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΔΗΓΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ............ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |