![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κούκλα το έχεις!
Είχα παλιότερα ένα ίδιο... Το δικό μου είναι αυτό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδια καυκλια και τα δυο να τα χαιρεσται...
|
|
|
|||
|
|||
|
καλημερα φιλοι μου!!!αληθεια το οδηγαω οπως ολα τα αυτοκινητα που ειχα...με το τιμονι ΑΝΑΜΕΣΑ στα ποδια...οπως οδηγαμε καρτ!ο πατερας μου ειχε ερθει με ενα ιδιο και με ειχε παρει απο το μαιευτηριο που γεννηθηκα!πριν μερικα χρονια που ειδα καποιες φωτο το ερωτευτικα και το πηρα για να το κρατησω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ειναι απολυτως original με το δικο του μοτερακι 1000cc,παει 140 χιλιομετρα και στριβει με ολα!!!οποιος δεν εχει μπει σε cooperaki δεν μπορει να φανταστει την αισθηση,καρτ!οταν το οδηγας πας σε αλλη εποχη...το τιμονι σε σταση, αν και φοραει 10ρες ζαντες,δεν στριβει για κανενα λογο!!!οποτε βρεις σε λακουβα περνανε ολα μεσα...αλλα οποιον βρω στην στροφη τερμα κηφισου για ποσειδωνος τον περναω απο πανω!!!(120-130 λεει το κοντερ)αληθεια μπορω να μιλαω για ωρες για το αμαξακι μου...(ευχαριστω Νικο για την μεταφορα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Κουκλάκι το έχεις
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστω πολυ!!!μερικες ακομα...
|
|
|
|||
|
|||
|
spacemail καταλυτικο ειναι η του εχεις κανει εσυ το look?πολυ ομορφο παντως!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το look το έκανα μετά την μεγάλη ανακαίνιση το 2001, αφού παράλληλα τότε είχα και ένα κόκκινο σαν το δικό σου και ήθελα κάτι διαφορετικό. Τώρα αν επέλεγα θα το έκανα με 10ρια. Κάτι όμως σχεδιάζω για το μέλλον, αν πάνε καλά οι δουλειές. Οσον αφορά το στρίψιμο, όντως δεν παίζεται. Είναι το αυτοκίνητο που σε απελευθερώνει από όποιο φόβο. Στις στροφές μόνο με γκάζι... Μόνιμος καυγάς με την γυναίκα μου για αυτό. ![]() Στο δικό σου τσέκαρε ακρόμπαρα και κρεμαγιέρα για την στροφή του τιμονιού σε στάση. Μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση. Από όσο θυμάμαι δεν ήταν τόσο δύσκολο στο κόκκινο.
Last edited by Πάνος; 13-11-2011 at 12:49. |
|
|
|||
|
|||
|
οπως βλεπω εισαι και γειτονας...εχεις καποιον μηχανικο κοντα?(εγω το παω στον λουρμπα στο μενιδι)...τωρα εχω μεινει απο τρομπα συμπλεκτη η καποιο λαστιχακι της ξεραθηκε και εχασε ολα τα υγρα...θα το κοιταξω και για το μπροστινο συστημα οταν παω στον μηχανικο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχω και το μίνι εκεί αυτή τη στιγμή (τους τελευταίους 2 1/2 μήνες ) για μικροβελτιώσεις και θα το δεις. Καλή επιτυχία! |
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστω Πανο!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ηλεκτρικό ποδήλατο από την VW | mspyrou | Ποδήλατο | 11 | 18-03-2011 20:41 |
| εκδρομή στο Σοφικό | ckk | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 29 | 07-02-2011 21:46 |
| Ηλεκτρικό κύκλωμα | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-03-2010 03:37 |
| Τεχνικές πληροφορίες ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης, Ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης στις μοτο | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 01-06-2009 16:56 |
| Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |