![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιατι δε με διορθωνεις απλα ωστε να μην ταλαιπωρουμε το utra αυτο ταξιδιωτικο! (αν ξερεις βεβαια).. ![]() Ο μαστορας που μου ειπε αυτην την ιστορια με τη μεγκλα εχει αποδημησει εδω και καιρο και επειδη ειχε στη μυθικη υπογα του πολλα κομματια μπερδευτηκα.. Φυσικα και οι δυο παραπανω εταιρειες ειναι γερμανικες.. Στη θεση τους βαλτε BSA-NORTON-ARIEL... ετσι.. |
|
|
|||
|
|||
|
Bill απαιχτος οπως παντα για εμενα......τα ταξιδιωτικα σου απλα γουσταρω να τα διαβαζω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπιλάρα, τα σέβη μου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαίρομαι που το φραστικό μακιγιάζ αυτού του ταξιδιωτικού τσέπης, βρήκε αντανάκλαση στο χιούμορ σας...
Και σας ευχαριστώ βαθέως για τα ζουμερά κομπλιμάν! Επίσης ευχαριστώ, όλους όσους εισήλθαν στο παρόν ταξιδιωτικό παραμάγαζο, συμμετέχοντας στο αντιτουριστικό αυτό μπάρμπεκιου... Ευχαριστώ επίσης τον μεταφραστή μου (siraxanz) για την άμεση ερμηνεία του ημικατεργασμένου αλφαβητικού τουζλαμά. Για το βιβλίο? Δεν έχω γράψει ούτε το ένα τρίτο! Μακάρι κάποτε να ολοκληρωθεί και θα το βγάλω στα μανταλάκια. Δύσκολα πράματα! Έμειναν καμιά 250αριά φωτογραφίες... Αυτές, με ρακές, μανγκάλ και τα περαιτέρω... . . ...και με σχολιασμούς της ανάποδης μανιβελιάς! Soon... Εις ατελεύτητα και πολυοργασμικά miles φίλτατοι ταξιδευτές! ![]() Last edited by Uriah Heep; 15-11-2011 at 11:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Όπως πάντα Βασίλη μας ταξίδεψες όμορφα μέσα από τα γραφόμενα σου με το δικό σου μοναδικό τρόπο . Να είσαι καλά να έχεις υγεία να μας ταξιδεύεις και να αντλούμε πληροφορίες μέσα από αυτά . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι μοναδικός ο τρόπος που κάνεις τα ταξύδια(με μπόλικο αλκοόλ) σου , αλλά και ο τρόπος που μας τα μεταφέρεις. Η ουσία είναι οτι τα χαίρεσαι και παίρνεις μαζί σου το χρώμα και τον τρόπο ζωής από τα μέρη που περνάς και αυτό είναι το πιο σημαντικό και μακράν σημαντικότερο από ένα πιασάρικο όνομα προορισμού.
να είσαι πάντα καλά να συλλέγεις τέτοιες γεμάτες εμπειρίες και να τις μοιράζεσαι μαζί μας. Συμπέρασμα: τα ταξυδιωτικά σου είναι υπέροχα!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() κόλλησα το πσι και το γουγλι ![]() .......................................................................................... Απόσπασμα:
Είθε..
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΙΑΛΟΟΟΟ.., ΚΙΑΛΟΟΟΟ....
|
|
|
|||
|
|||
|
το παιδί έχει ταλέντο !!! Καλούς δρόμους και καλοκορδισμένα πληκτρολόγια να έχεις μεγάλε !!!
![]() :sm5::sm5:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραίος!! Μπράβο Βασίλη!!
|
![]() |