![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε πρώτη φάση περιμένω την απόφαση του ΣτΕ, αρχές Δεκέμβρη…και βλέπουμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολύ σωστά φίλε Κώστα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τουλάχιστον εγώ είμαι και το κάνω εδώ και χρόνια. εννοείτε ότι για θέρμανση δουλεύω μόνο ξύλο (λόγω περιοχής). στην κτηνοτροφική μονάδα ΔΕΝ έχω ρεύμα της ΔΕΗ,αλλά γεννήτριες και ηλιακά. στο σπίτι,είμαι ένα βήμα πριν έτσι όπως το έφτασαν πλάκα πλάκα θα με συμφέρει και στο σπίτι να παίξω με γεννήτριες και ηλιακά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αφου επικρατει η παραπληροφορηση και η τρομοκρατια...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι θα γινοταν αν στην Ελλαδα βγαινανε ολοι και λεγανε "αει γαμ...κυριε ταδε.Δεν πληρωνει το χαρατσι που εβαλες κανεις"Θα κοβανε το ρευμα σε ολη την Ελλαδα;Ας τολμουσαν... Και δε μιλαω και για την πιθανοτητα να ειναι ακρως αντισυνταγματικο και παρανομο καθε τετοιο χαρατσι με μοναδικο σκοπο να πληρωσουν για μια ακομη φορα οι μαμλααμακες... ![]() Φταιει κι ο Ελληνας γιαυτο.Και η ψυχολογια "επαναστατης του καναπε"μεσα απο τη λογικη "τι μπορω να κανω".Και μια ζωη μας....jumping!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης μην ξεχνάς ότι για να γλυτώσεις το φόρο ή άλλα χαράτσια πρέπει να κόψεις την σύνδεση στην ΔΕΗ. Δηλ. δεν θα πουλάς το περίσσευμα ρεύματος που θα παράγεις… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν λέμε να πουλάς και ρεύμα.απλά να είσαι αυτόνομος και δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο πλέον. επιστημονική φαντασία? Ναι βέβαια,αφού οι περισσότεροι έλληνες,δεν σκέφτονται καν την λύση της αυτόνομης ενέργειας(τουλάχιστον αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα). προτιμούν να γκρινιάζουν για τα χαράτσια και να χώνουν το χρήμα σε λούσα όποια και αν είναι αυτά... οπότε,δίκιο έχεις! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ..... !!! | siraxanz | Ανέκδοτα | 3 | 31-10-2011 08:43 |
ΣΟΚ!!! Απάνθρωπο | ckk | Κόσμος | 35 | 21-10-2011 15:27 |
Αλλαγη στο λογοτυπο του ΠΑΣΟΚ ---> ΜΠΑΦΟΚ | charly | Χιούμορ | 5 | 09-09-2011 16:30 |
Τα 141 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ | Vagelis Gar | Ελλάδα | 6 | 10-07-2011 21:31 |
ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΓΙΟΚ | Mits70 | Επικαιρότητα | 30 | 15-02-2011 12:29 |