GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-11-2011, 01:08
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: Χαρατσι ΔΕΗ...ΓΙΟΚ...???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορεις να δειρεις με πολλους τροπους χωρις καν να χρειαστει να ασκησεις βια.Ενιοτε χρησιμοτερο και αποδοτικοτερο.Μη μενουμε στις λεξεις...

...Προσωπικα θα κανω αυτο που εγω θεωρω σωστο γιατι δεν δεχομαι την κοροϊδια και ας κανει ο καθενας οτι θεωρει σωστο...
Εννοείται, εξάλλου ούτε εγώ το έχω πληρώσει…κουβέντα να γίνεται.
Σε πρώτη φάση περιμένω την απόφαση του ΣτΕ, αρχές Δεκέμβρη…και βλέπουμε!
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 07:15
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Εχω τρια παιδια και απο την αλλη εχω δυνατοτητα να πληρωσω...Ομως ΔΕΝ θα πληρωσω διοτι ειμαι της λογικης να μην κανω χατηρια κανενος Βενιζελου που βγαινει και λεει φορα παρτιδα "Ξερουμε οτι ειναι αδικο αλλά ειναι η ευκολη λυση"...ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ)και δυστυχως οσα και να πληρωσουμε ειναι δεδομενο οτι παλι οι ιδιοι θα ξαναπληρωσουμε και ξανα παλι οι ιδιοι θα πληρωσουμε...
Τα παπαγαλακια της ΤιΒι,οπως και η σκια του εκφοβισμου καθενος"θα σου κοψω το ρευμα" "θα σε παω στα δικαστηρια" "θα χρωστας στο δημοσιο" και καθε λογης ξεδιαντρωπη και βρωμερη αδικια κατα των ιδιων και των ιδιων,εχουν καταφερει καλα ενα πραγμα:Ναα εκφοβιζουν τον κοσμο με ενα και μονο σκοπο-ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙ γιατι τοτε ξερουν ολοι οι "απο πανω" οτι τους πηρε ο δι@ολος και τους σηκωσε...
ΟΧΙ δεν θα πληρωσω το χαρατσι,οπως δεν πληρωσα και το χαρατσι αλληλεγγυης...οπως δεν θα πληρωσω και τιποτα απο τα καθε λογης χαρατσια που στοχευουν τα ευκολα θυματα...
Κι αν μου κοψουν το ρευμα,ΑΝ τολμησουν εχω δυο επιλογες.ΠΡΩΤΗ να πεσει το ξυλο της αρκουδας στους θρασυδειλους που θα κοπιασουν,οποιοι κι αν ειναι και ΔΕΥΤΕΡΗ επακολουθως να βρω αλλες λυσεις να πυρωσω το σπιτι και τα παιδια μου...σομπες,τζακι,υγραεριο...

Ναι ρε παιδια πατερας ειμαι κι εγω και νοιαζομαι για τα παιδια και το σπιτι μου οπως ολοι σας... και αν κανω αυτες τις κινησεις ειναι γιατι θελω οταν εμεις αποσυρθουμε απο την ενεργη ζωη ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,τα δικα μου τα δικα σου ολων μας να εχουν ενα καλυτερο ΣΕΒΑΣΜΟ και ΖΩΗ...Και αν δεν το πετυχω θα ξερω τουλαχιστο οτι προσπαθησα...γιατι αν δεν προσπαθησω αισθανομαι ΛΙΓΟΣ και θα το μετανοιωσω!!!

πολύ σωστά φίλε Κώστα...
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 07:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων

Ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιείς μόνο για θέρμανση? Είσαι σίγουρα αποφασισμένος να ζήσεις χωρίς αυτό?

τουλάχιστον εγώ είμαι και το κάνω εδώ και χρόνια.
εννοείτε ότι για θέρμανση δουλεύω μόνο ξύλο (λόγω περιοχής).
στην κτηνοτροφική μονάδα ΔΕΝ έχω ρεύμα της ΔΕΗ,αλλά γεννήτριες και ηλιακά.
στο σπίτι,είμαι ένα βήμα πριν

έτσι όπως το έφτασαν πλάκα πλάκα θα με συμφέρει και στο σπίτι να παίξω με γεννήτριες και ηλιακά
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 07:53
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT

Απόσπασμα:
Μπορεις να δειρεις με πολλους τροπους χωρις καν να χρειαστει να ασκησεις βια.Ενιοτε χρησιμοτερο και αποδοτικοτερο.Μη μενουμε στις λεξεις...
Eγω ξερεις τι βλεπω ομως;Να τρωνε συνεχως το παραμυθι του εκφοβισμου πολυς κοσμος και μια ζωη να γινονται τα ιδια...σκυβουνε το κεφαλι και μονολογουν "και τι να κανω" και αντε παλι τα ιδια!Καθενας για παρτη του και η δυναμη ως συνολο πουθενα... Ας συνεχισουμε ετσι και τωρα...Προσωπικα θα κανω αυτο που εγω θεωρω σωστο γιατι δεν δεχομαι την κοροϊδια και ας κανει ο καθενας οτι θεωρει σωστο...
Πολύ σωστά αγαπητέ μου...μόνον που θα εισαι στην μειοψηφία. Ηδη αναφέρεται οτι οι μισοί λογαριασμοί έχουν πληρωθεί. Εδώ δυστυχώς δεν είναι Γαλλία ή Γερμανία,...τα πρόβατα δεν επαναστατούν παρά μόνον στα καφενεία...
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 10:07
evan400f Ο/Η evan400f βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650 HONDA CB 400 FOUR 1976

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ σωστά αγαπητέ μου...μόνον που θα εισαι στην μειοψηφία. Ηδη αναφέρεται οτι οι μισοί λογαριασμοί έχουν πληρωθεί. Εδώ δυστυχώς δεν είναι Γαλλία ή Γερμανία,...τα πρόβατα δεν επαναστατούν παρά μόνον στα καφενεία...
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας να κάνουμε κάτι. Αν δεν πήγαινε κανένας να πληρώσει τι θα έκαναν θα έκοβαν το ρεύμα σε όλοι την Ελλάδα.
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 10:33
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

αφου επικρατει η παραπληροφορηση και η τρομοκρατια...
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 11:28
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας να κάνουμε κάτι. Αν δεν πήγαινε κανένας να πληρώσει τι θα έκαναν θα έκοβαν το ρεύμα σε όλοι την Ελλάδα.
Ακριβως...πανε και κανουν οτι ζητησει ο καθε λαμογιος που μας κυβερναει και ΚΥΡΙΩΣ εξυπηρετει συγκεκριμενα συμφεροντα και μας εχουνε γραμμενους στα παλια τους υποδηματα...δεν δινουν ΜΙΑ αν ζουν ή αν πεθαινουν οι μη εχοντες.Η αξία της ζωης ειναι αμελητεα μπροστα στα συμφεροντα που εξυπηρετουν...κι εμεις κοιμομαστεεεε....
Τι θα γινοταν αν στην Ελλαδα βγαινανε ολοι και λεγανε "αει γαμ...κυριε ταδε.Δεν πληρωνει το χαρατσι που εβαλες κανεις"Θα κοβανε το ρευμα σε ολη την Ελλαδα;Ας τολμουσαν...
Και δε μιλαω και για την πιθανοτητα να ειναι ακρως αντισυνταγματικο και παρανομο καθε τετοιο χαρατσι με μοναδικο σκοπο να πληρωσουν για μια ακομη φορα οι μαμλααμακες...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
αφου επικρατει η παραπληροφορηση και η τρομοκρατια...
Φταιει κι ο Ελληνας γιαυτο.Και η ψυχολογια "επαναστατης του καναπε"μεσα απο τη λογικη "τι μπορω να κανω".Και μια ζωη μας....jumping!!!
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 11:34
boxmac Ο/Η boxmac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: ATHINA
Μoto: r1200gs

Απόσπασμα:
Εχω τρια παιδια και απο την αλλη εχω δυνατοτητα να πληρωσω...Ομως ΔΕΝ θα πληρωσω διοτι ειμαι της λογικης να μην κανω χατηρια κανενος Βενιζελου που βγαινει και λεει φορα παρτιδα "Ξερουμε οτι ειναι αδικο αλλά ειναι η ευκολη λυση"...ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ)και δυστυχως οσα και να πληρωσουμε ειναι δεδομενο οτι παλι οι ιδιοι θα ξαναπληρωσουμε και ξανα παλι οι ιδιοι θα πληρωσουμε...
Τα παπαγαλακια της ΤιΒι,οπως και η σκια του εκφοβισμου καθενος"θα σου κοψω το ρευμα" "θα σε παω στα δικαστηρια" "θα χρωστας στο δημοσιο" και καθε λογης ξεδιαντρωπη και βρωμερη αδικια κατα των ιδιων και των ιδιων,εχουν καταφερει καλα ενα πραγμα:Ναα εκφοβιζουν τον κοσμο με ενα και μονο σκοπο-ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙ γιατι τοτε ξερουν ολοι οι "απο πανω" οτι τους πηρε ο δι@ολος και τους σηκωσε...
ΟΧΙ δεν θα πληρωσω το χαρατσι,οπως δεν πληρωσα και το χαρατσι αλληλεγγυης...οπως δεν θα πληρωσω και τιποτα απο τα καθε λογης χαρατσια που στοχευουν τα ευκολα θυματα...
Κι αν μου κοψουν το ρευμα,ΑΝ τολμησουν εχω δυο επιλογες.ΠΡΩΤΗ να πεσει το ξυλο της αρκουδας στους θρασυδειλους που θα κοπιασουν,οποιοι κι αν ειναι και ΔΕΥΤΕΡΗ επακολουθως να βρω αλλες λυσεις να πυρωσω το σπιτι και τα παιδια μου...σομπες,τζακι,υγραεριο...

Ναι ρε παιδια πατερας ειμαι κι εγω και νοιαζομαι για τα παιδια και το σπιτι μου οπως ολοι σας... και αν κανω αυτες τις κινησεις ειναι γιατι θελω οταν εμεις αποσυρθουμε απο την ενεργη ζωη ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,τα δικα μου τα δικα σου ολων μας να εχουν ενα καλυτερο ΣΕΒΑΣΜΟ και ΖΩΗ...Και αν δεν το πετυχω θα ξερω τουλαχιστο οτι προσπαθησα...γιατι αν δεν προσπαθησω αισθανομαι ΛΙΓΟΣ και θα το μετανοιωσω!!!

+1200
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 18:22
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
τουλάχιστον εγώ είμαι και το κάνω εδώ και χρόνια.
εννοείτε ότι για θέρμανση δουλεύω μόνο ξύλο (λόγω περιοχής).
στην κτηνοτροφική μονάδα ΔΕΝ έχω ρεύμα της ΔΕΗ,αλλά γεννήτριες και ηλιακά.
στο σπίτι,είμαι ένα βήμα πριν

έτσι όπως το έφτασαν πλάκα πλάκα θα με συμφέρει και στο σπίτι να παίξω με γεννήτριες και ηλιακά
Άλλο ζω χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και άλλο ζω με αυτό, αλλά έχω την δυνατότητα να το παράγω ο ίδιος. Για την πλειοψηφία των ανθρώπων η αυτόνομη παραγωγή ρεύματος είναι επιστημονική φαντασία.

Επίσης μην ξεχνάς ότι για να γλυτώσεις το φόρο ή άλλα χαράτσια πρέπει να κόψεις την σύνδεση στην ΔΕΗ. Δηλ. δεν θα πουλάς το περίσσευμα ρεύματος που θα παράγεις…
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2011, 19:33
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Άλλο ζω χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και άλλο ζω με αυτό, αλλά έχω την δυνατότητα να το παράγω ο ίδιος. Για την πλειοψηφία των ανθρώπων η αυτόνομη παραγωγή ρεύματος είναι επιστημονική φαντασία.

Επίσης μην ξεχνάς ότι για να γλυτώσεις το φόρο ή άλλα χαράτσια πρέπει να κόψεις την σύνδεση στην ΔΕΗ. Δηλ. δεν θα πουλάς το περίσσευμα ρεύματος που θα παράγεις…

δεν λέμε να πουλάς και ρεύμα.απλά να είσαι αυτόνομος και δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο πλέον.

επιστημονική φαντασία?
Ναι βέβαια,αφού οι περισσότεροι έλληνες,δεν σκέφτονται καν την λύση της αυτόνομης ενέργειας(τουλάχιστον αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα).
προτιμούν να γκρινιάζουν για τα χαράτσια και να χώνουν το χρήμα σε λούσα όποια και αν είναι αυτά...
οπότε,δίκιο έχεις!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης