Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA
Aνησυχία βλέπω μέσα σε 62 και βαλε σελίδες!!!!!!! Το πρόβλημα είναι σε ποια κατηγορία θα το τοποθετήσετε?, αν ειναι ωραία μηχανή,? αν ειναι ή οχι τεχνολογικό διαμάντι?, αν αισθητικά αρέσει ή οχι?, αν ειναι καλύτερο απο το GS? αν θα ειναι ακριβότερο από το δικό σας για ησυχάσουν οι δηθενμηχανοκαφετεριοεπειδιξίες?, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πόσο φτήνια μπορεί να διαθέτουν οι σκέψεις και τα γραφόμενα κάποιων. Μια αξιολογοτατη εταιρεία παρουσιάζει κάποια μοντέλα, το εξης ενα και διαβάζω τα αδιαβαστα. Σεβαστείτε το και μην το αγοράσετε, αυτο το αυτονόητο που κάνουν οι απανταχού οι <κανονικοί> μοτοσικλετιστές. Αν πετύχει ή οχι, αν ειναι καλό ή οχι, ειναι το μόνο ευκολο να διαπιστωθεί,υπομονή!!!!! 
|
Λυπάμαι φίλε μου που δεν καταλαβαίνεις αυτα που σε απλά Ελληνικά γράφω!!! Αναφέρθηκα σε φτηνές σκέψεις
κάποιων και όχι ολων και συνήθως αυτοί οι κάποιοι ειναι
δηθεν μοτοσικλετιστές (κάτοχοι διαφορετικών μηχανών οχι απαραίτητα μονο τζι ες.)!!!!!! Αν επιμένεις οτι δεν υπάρχουν φτηνές σκέψεις κάποιων μπορώ να στις παραθέσω μια μια, αλλά δεν εχω το δικαίωμα να κρίνω ή να αξιολογώ <σκέψεις> μελών του φορουμ. Για αυτό μιλάω γενικά για κάποιους χωρίς να θίγω το σύνολο των μελών! Εισαι εξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Με το ιδιο πέπλο και σκεπτικό της φιλολογίας και του χιουμορ δεν μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε ή τελικά μπορούμε, απλά κοτσάροντας στο τέλος μια φατσα που γελάει!!!!