![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδες δεν το κάνει μονο στην κάμερα.
Το έχω δει ζωντανα σε όλα τα 800αρια ή σε βόλτες ή στα μαθήματα ακόμα και στον δρόμο δεν ειναι θέμα καμερας -μονο τουλάχιστον-. Πραγαμτικά ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αλλά με πρόλαβε ο Αντρέας |
|
|
|||
|
|||
|
Δαναέ, αυτό στα βίντεο με τον Marka σίγουρα δεν το κάνει live, συνέχεια μπροστά είναι ο Νίκος και ποτέ δεν το έχω δει και ως γνωστόν έχω γερακίσιο μάτι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Γιάννη δεν ξέρω αν το κάνουν όλα..
Μάλλον έχει τύχει σε εμενα να είσαι καλά! |
|
|
|||
|
|||
|
Εάν έχει να κάνει με τα leds και τα fps της κάμερας, λέγεται στροβοσκοπικό φαινόμενο και όλα καλά.
Όπως όταν 'τραβάει' κανείς ζάντα αυτοκινήτου εν κινήσει. Στην αρχή 'φαίνεται' να γυρνάει προς τα πίσω, μετά σταματάει και στο τέλος 'φαίνεται' να γυρνάει προς τα εμπρός. Αν όχι... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και για να νοιωσεις λιγο καλυτερα δες και ενα δικο μου χαλαρωτικο βιντεο που φαινεται ακριβως το ιδιο.Φυσικα ουδεν προβλημα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν πατάω το φρένο κανονικά δεν παρουσιάζει κανένα θέμα. Υπομονή λοιπόν
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παρεπιπτόντως, πολύ ωραία η διαδρομή στο βιντεάκι σου Κώστα. |
|
|
|||
|
|||
|
μμμμμμ...........οποιος θελει να αναβοσβηνει το δεντρο του !!!! να του δωσω το ηλ.κυκλωμα................
..........πλησιαζουν και τα χριστουγεννα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
σε ασφάλτινα βίντεο του 800 γιατί δεν το κάνει ποτέ ???
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πως ήταν οι αισθητήρες παρκαρίσματος 1ης γενιάς | frin | Αστεία Video | 21 | 05-10-2011 11:37 |
| Ο καπνός παλιά, βοηθούσε την ιατρική επιστήμη | lenon | Υγεία | 1 | 06-09-2011 12:06 |
| Στατιστικά Δεδομένα σε Πραγματικό Χρόνο | gemara | Κόσμος | 6 | 23-03-2010 12:42 |
| Χριστουγενιάτικα... | NLS | Διάφορα | 1 | 26-12-2009 14:20 |
| Αισθητικές.. επεμβάσεις σε GS 1200 !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 22-10-2009 12:59 |