![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
και μείς ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνεται.,.,.
όσο για τα κολονάτα.,.,.,. sorry .,. την άλλη φορά απο το μπουκάλι.,., ![]() αντρίκια πράματα.,.,.,έτσι Μανιακέ μου.,., ![]() ![]() ![]() ![]() .,.,Υγεία και στην επόμενη.,.,. |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο φιλαρακια...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα τα κολονάτα μου άρεσαν ...μην αλλάξω και συνήθειες![]() ![]() ![]() Κάτω από τα χρώματα του Χαλκιδικιώτικου ηλιοβασιλέματος περάσαμε καταπληκτικά με ζεστή παρέα και νόστιμα φαγητά.
![]() ![]() Κάναμε βέβαια και οινογνωσία σε Σαρτινά κρασιά...όπου βέβαια το περσινό γιοματάρι μας κέρδισε ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αφού ξέρεις οτι σας αγαπάμε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μας αγαπατε ή οχι......εμεις θα σουλατσαρουμε και θα σας φορτωνομαστε
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περίμενε καλέ λίγο προηγούμαστε
|
|
|
|||
|
|||
|
να δωσουμε ραντεβου στον ΒΟΛΟ......οταν εμεις ανεβαινουμε και εσεις κατεβαινετε
![]() η επομενη ειναι δικη σας........... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και μια στο Βόλο δε μας χαλάει
|
|
|
|||
|
|||
Και γω ηθελα να ερθωωωωωω![]() ![]() Δε πειραζει ομως, επνιξα την στεναχωρια μου στα κοντοσουβλια του Μετσοβου...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MY GS (PART OF THE STORY SO FAR...) | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 06-10-2010 18:39 |
| ...διασχίζοντας τις λάσπες part II..! | fire red! | Χωμάτινες εξορμήσεις | 25 | 12-03-2010 21:24 |
| Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 108 | 29-01-2010 11:29 |
| Part Numbers - πού θα τα βρω; | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 20-11-2009 19:38 |
| Οι πιο αστείες εικόνες απο αθλήματα Part 1 | zastava | Χιούμορ | 4 | 22-10-2009 12:12 |