![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. με το καλό την Τετάρτη λοιπόν |
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμος και εγώ, από Γενικό Νοσοκομείο Άργους να τσεκαρετε αν ήρθε το αίμα,
επίσης έδωσα δείγμα που θα σταλεί στο Ρίο για ελεγχο και θα ξέρω την Δευτέρα Παρασκευή αν μπορώ να έρθω για αιμοπετάλια. Αν είναι παρακαλώ να μου δώσετε τηλεφωνα για να κλείσω ραντεβού, οπότε από Δευτέρα η Τρίτη να έρθω Αθήνα για αιμοπετάλια. ![]() Δεν θα έγραφα τπτ αλλά τα γράφω για να παρακινήσω κ άλλους να το κάνουν! Παιδιά όποιος μπορεί να πάει είναι ζητημα ζωής ![]() Περαστικά κ πάλι στο παληκαράκι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Χάρη +1 νύφη Πειρατή +1 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευχαριστώ και για το τηλέφωνο και για την συμπαράσταση συνεχίζουμε να μαζεύουμε. Last edited by Syvaris; 22-11-2011 at 16:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη - xcellent
ευχαριστώ για τα τηλέφωνα. Τον μικρό τον έχουν σε απομόνωση λόγω θεραπείας. Θα ενημερώσω τη μαμά του για την επίσκεψή σου. Να είσαι καλά |
|
|||
|
|||
![]()
τάκη Voyager7
σε ευχαριστούμε αν κ νεοφώτιστος... άμεσος +6 |
|
|||
|
|||
![]()
Βάνα ήδη μία φιάλη αίμα ταξιδεύει για τον ανηψιό σου, με ένα λίτρο ευχές να πάνε όλα καλά και ο μικρός να είναι υγιής, να μεγαλώσει σαν τα ψηλά βουνά και απλώς να θυμάται από την άσχημη πλευρά της ζωής που του έλαχε στα 4 του χρόνια, ότι όσο υπάρχουν φίλοι καμιά αρρώστια δεν είναι αρκετή να τους τσακίσει και πως η ζωή είναι ωραία.
Μια μεγάλη αγκαλιά και τα φιλιά μας από εμάς και τα παιδιά μας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετσι ακριβως........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σοφία - Hekima ευχαριστούμε πολύ +1 |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλούσα πριν λίγο με την Ειρήνη, είναι η μαμά του ανηψιού μου,
μου ζήτησε να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς της. την έπιασα να στίβει ρόδι για να πιει ο μικρός, τον βοηθάει στο αίμα του. Ηταν ξαφνιασμένη ευχάριστα όταν το πρωί της είπαν πως είχε ήδη πιστωθεί ο λογαριασμός αίματος του Κωνσταντίνου με 20 φιάλες που έφταναν ασταμάτητα για 5 μέρες από Αλεξανδρούπολη ως Κρήτη. Ο μικρός έχει ήδη μεταγγιστεί τις 16. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Ο κωνσταντίνος δεν μπορεί να δεχτεί επισκέψεις λόγω της απομόνωσης για αποφυγή ασθενειών. Last edited by Syvaris; 22-11-2011 at 20:14. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |