![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ομορφη βολτα στην παντα ομορφη Παρνηθα παντα τετοια και παντα ορθιοι ![]() φιλε MudRat θα ηθελα να σε ρωτησω που ακριβως εχεις τοποθετησει την καμερα και αν μπορεις να βαλεις μια φωτο θα ηταν διαφωτιστικο ευχαριστω εκ των προτερων |
|
|||
|
|||
![]()
εδω εχουμε και φιλαθλους, τα καλα μας προσκοπακια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
George καλωσόρισες στην παρέα...
![]() Ελπίζω η φωτο να σου δόση τις πληροφορίες που ζητάς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισια καλα
διαφωτιστικη η φωτο και το βιντεο σου ειναι πολυ σπεσιαλ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αφιερωμενη! και φαντασου οτι σημερα αρχησε να εμφανιζεται! ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλαρακια να στε καλα ολοι για τις ευχες σας! αφου ξαναπηγα σε γιατρο φιλο για να εχω και μια πιο εμπιστη γνωμη, ολα καλα, θα μελανιασω κι αλλο, θα κρεμμασει λεει ολοκληρο μαξιλαρι, αλλα θα ζησω και θα ξαναπαω off!!! εγω 3 πραγματα θα κρατησω απ την κυριακη... 1.Την ομορφια του Off-road και της καλης παρεας 2.Πρεπει να παρω θωρακα οπωσδηποτε.και θα το συνιστουσα και σε οποιον δεν εχει και παει off, γιατι την γλυτωσα πολυ φτηνα που δεν εσπασα τιποτα 3.Οτι στο off θελει μεγαλη προσοχη και συγκεντρωση γιατι η στραβη γινεται εκει που δεν το περιμενεις! αντε και στο επομενο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Περαστικα! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενα εκπαιδευτικο by tman (Τακης Μανιατης) !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα ένα βίντεο κοντά στα φιλαράκια !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες ευχαριστούμε πολύ για τα βίντεο και τις φωτογραφίες ...να είστε καλά..
Mudrat η κάμερα γράφει ποιο ωραία πλάνα τώρα που της άλλαξες θέση!!! Πολύ καλή κίνηση!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
προεκταση ζελατινας 40€ | GAGARIN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 01-12-2010 11:16 |
Προεκταση ζελατινας TOURATECK | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 23-02-2010 13:40 |
Χειμερινές εκπτώσεις( στη Γερμανία) | fmargaritis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 28-01-2010 23:46 |
Περί Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 03-05-2009 23:33 |