![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καπετανιο ωραια εκπληξη!
Θα τον μικρυνουμε πολυ.... το χειμωνα φετος μΕ φαινεται!!! Ραντεβου στο Δημαρχειο!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλές φώτο φίλε απίστευτη εμπειρία
Send from my XPERIA ARC using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Να είσαι καλά Ηλία οι φωτογραφίες σου είναι μαγευτικές απορρέουν αυτό το μοτοσυκλετιστικό που όλοι αναζητάμε . :sm4: Να έχεις υγεία και στο επόμενο φίλε μου . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Ηλια,μεσα απο τις φωτογραφιες σου εισπρατουμε και εμεις λιγο απο τις εμπειριες σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία ότι και να πω το ξέρεις θα είναι λίγο
Δεν είναι μόνο οι εικόνες είναι και το βιβλίο και η κουβέντα που κάναμε μαζί σου που μας ταξίδεψε εκεί που δεν πήγαμε ποτέ Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα Ζήσης |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφιές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
respect
|
|
|||
|
|||
![]()
Τρομερές φωτό φίλε μου !!!!!!!!
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() R E S P E C T
Εύχομαι κάπου, κάπως, κάποτε, να συναντηθούμε... (Σε ταξίδι εννοείται. ![]() Και πάλι χίλια μπράβο που κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Aγαπητέ Ηλία και μόνο μέσα από μερικές φωτό, προσπάθησα έστω και στο απειροελάχιστο να βάλω τον εαυτό μου στη σκέψη μόνο αυτού του μοναδικού σου εγχειρήματος. Εξαιρετικές φωτό , εξαιρετικός μοτοσυκλετισμός. Με θαυμασμό τουλάχιστον τις κοιτώ και λέω και πάλι συγχαρητήρια!!!
Εύχομαι να ανταμώσουμε για να ακούσω καμμία διήγηση. Keep On!:sm4: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι δύο κολλητοί | MARK | Ανέκδοτα | 17 | 16-07-2011 09:52 |
Οι κανίβαλοι | MARK | Ανέκδοτα | 20 | 16-07-2011 00:37 |
Τέλος το ελεύθερο NET στην Τουρκία-Οι χρήστες θα παρακολουθούνται | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 08-05-2011 18:55 |
Οι 15 πιο υπερχρεωμένοι Δήμοι της Ελλάδας | gsmaniac | Ελλάδα | 6 | 04-08-2010 16:06 |
'' Οι φοιτητές και ο περιπτεράς '' | MARK | Ανέκδοτα | 6 | 11-12-2009 19:43 |