![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανδαισία εικόνων και χρωμάτων…αυτά είναι…μπράβο στην παρέα πάντα τέτοια.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ 1985 ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΔΑΣΚΑΛΟΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΚΕΛΙΖΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Θαυμασιες φωτο! Μπραβο παιδια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να μην έχετε αμφιβολίες για τους γείτονές μας θα σας πώ ορισμένα "ελληνικά" site για να ψάξετε και να αποφασίσετε μόνοι σας. Λοιπόν: Belomorska makedonia, Nova zora, Ουράνιο τόξο, abesedar κτλ. Επίσης στο δεύτερο άρθρο του belomorska θα διαβάσετε και για τον ρόλο κάποιων "Ελλήνων" και θα διαβάσετε στα συγκεκριμένα sites για τον ρόλο κάποιων συγκεκριμένων ατόμων που θα τους έχετε σίγουρα ακούσει, μέσω των ΜΜΕ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.,,ρε συ φίλε δεν ανοίγεις κανα άλλο ποστ .,.,.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι εννοείς ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχει δίκιο ο Χρήστος...άμα θέλεις άνοιξε ένα άλλο θέμα για αυτά που θέλεις να πεις Φιλικά πάντα
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν γράφω για να τους χαλάσω την βόλτα, αλλά καλά θα είναι να έχουν και κάποιες γενικές γνώσεις οι οποίες δεν είναι προσωπικές μου απόψεις. Εξάλλου η απάντηση μου αφορούσε περισσότερο τον phoenix.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πλανήτης Άρης (NASA photos) | Vagelis Gar | Κόσμος | 4 | 16-06-2011 22:36 |
| ΜΕ GS ΣΥΝΟΔΕΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΑΕΙ....(PHOTOS) | HERC | Διάφορα | 10 | 26-07-2010 14:48 |
| Πονηρό ραντεβού στην εξοχή (Photos) | skippybi | Διάφορα | 8 | 06-04-2010 07:43 |
| My Bike Photos | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 10-11-2009 21:44 |