![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο το Video από το Transfagarasan σου χρωστάω....Κανόνιζε το επόμενο ε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άσε τα spam και γράφε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδω είναι το επόμενο και συ λέγε ότι θες....
![]() ![]() ![]() ![]() 47° 55′ 0″ N, 106° 53′ 0″ E |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μήν ξύνεις πληγές......
|
|
|
|||
|
|||
|
Πουρνό πουρνό το ξύπνημα για καφέ και ανασυγκρότηση...Ο στόχος επιτεύχθηκε αλλά το ταξίδι τώρα ξεκινά...
![]() Καφεδάκι λοιπόν και με μια κίνηση Ninja τα περίσσια κουλουράκια μέσα στην βαλίτσα την μεταλλική που τα κράτησε ζεστά μέχρι την ώρα που χρειάστηκαν.. Οι κύριοι εδώ φορτώνουν της καλές μας.. ![]() ![]() και εγώ σαν καλό παιδί φορτωμένο από νωρίς απλά παρακολουθούσα.. ![]() ![]() ![]() ![]() Διαδρομή από Φλωρεντία Μπόρμιο με στάση για καφέ-τσιγάρο-κουλουράκια κάπου στα ενδιάμεσα ![]() και συνέχεια μέχρι τελικής πείνας όπου καταλήξαμε σε ένα μαγαζάκι καντίνα για tost με κοτόπουλο και κασεράκι μιας και τα κουλουράκια μας ήρθαν λίγα..και μοναδικό σκηνικό φωτογράφισεις. και με θέα πλέον της μαγικές Ιταλικές-Άλπεις που είχανε αρχίσει να προβάλουν μπροστά μας.![]() με της μαγικές τους διαδρομές.. ![]() και τα φανταστικά χωριουδάκια τους που το χειμώνα γίνονται θέρετρα πολλών χειμερινόφιλον... ![]() ![]() ![]() ![]() και συνεχίσαμε για Stelvio... |
|
|
|||
|
|||
|
Στην στροφή του Bormio στην προηγούμενη photo έπρεπε να πάρουμε την απόφαση αν θα κοιμηθούμε Bormio ή αν θα ανεβαίναμε Stelvio με τελική απόφαση ότι μια πινακίδα έλεγε οτι είναι στα 20χλμ οπότε πάμε να το δούμε και βλέπουμε τι θα κάνουμε..
Ξεκινώντας να ανηφορίζουμε άρχισαν να έρχονται εικόνες μαγικές και ονειρεμένες από τα πολλά Video που είχα δει στο youtube και κατάλαβα ότι πλέον οδηγούμε Passo Stelvio... και όλοι μας ξέραμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβουμε θα το πάμε όλο.... Ladies & Gentlemen Passo Dello Stelvio για τα μάτια σας μόνο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και η απόφαση δεν άργησε να έρθει, θα μείνουμε στην κορυφή σήμερα και αύριο το υπόλοιπο μιας και μας είχε πατήσει μια μορφή κόπωσης... Στο πρώτο ξενοδοχείο μέσα για να μάθουμε τιμές και τα σχετικά... ![]() Και πάμε για το δεύτερο... ![]() ![]() ![]() Τελικά μείναμε στο πρώτο ξενοδοχείο που είχε χτιστεί στο Stelvio με 25€ το άτομο με πρωινό αν θυμάμαι καλά αλλά με ένα ιδιαίτερο είδος πιασίματος πισινού στο φαγητό... |
|
|
|||
|
|||
|
Οσα ταξιδια εχω κάνει στο εξωτερικο με μηχανή δεν τα ξέχασα ποτέ!!!!!Ευχαριστώ για τις ινφο, ποσες μέρες διηρκεσε όλο το ταξίδι???
Last edited by GregoryA; 27-11-2011 at 22:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Μου αρέσετε πολύ, γιατί κάθε διαδρομή την κάνετε χαλαρά και χωρίς το ζώρε να τρέχετε για την επόμενη. Μπράβο σας όμορφες φώτο ωραία παρουσίαση όμορφες διαδρομές. Άντε και στο επόμενο σας ταξίδι με το καλό
|
|
|
|||
|
|||
|
Τετάρτη 29/6 έφυγα εγώ από Ορεστιάδα με πρώτη στάση Μελίκη στο Μπάμπη και Πέμπτη 30/6 πήραμε καράβι για Ancona και επιστροφή 08/7 10 μέρες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι πρώτες μέρες ειδικά το 3ήμερο Italia και το ΣΚ του αγώνα ήταν εύκολα έρχεται και το κομμάτι Ουγγαρία-Ρουμανία που πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστο....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brasov-Transfagarasan | kef | Ταξίδια στο εξωτερικό | 21 | 04-12-2011 20:14 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
| Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |