![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
εφτασα και εγω μετα απο 616χλμ ολα super αντε και το επομενο σιβηρια!!
![]() ![]() -2 το πρωι και τωρα +4 bye!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας φιλαράκια έτσι να γουστάρουμε να περνάτε καλά και στην άλλη βόλτα με το καλό
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μας βαζετε ιδεες,
παντα καλα κ στα επομενα
|
|
|
|||
|
|||
|
Αναχωρηση το πρωι με τις μηχανες τοποθετημενες με τον κλασσικο Βορειο τροπο για φωτογραφηση δηλαδη χυμα στο κυμα
![]() Ο ταττοο αισθανθηκε τοσο τυχερος που δεν τον αντιληφθηκαν να βιντεοσκοπει στα συνορα (κι ετσι μπορεσε να περασει) που σκεφτηκε να δοκιμασει τη τυχη του στο Καζινο ![]() στο δρομο Γευγελη Δοιρανη οι....γυφτοκατι γειτονες εκμεταλλευονται καθε ευκαιρια για δημιουργια τεχνητης.............................................................................................................................λιμνης! ![]() για να μην αλλοιωθει το ιστορικο κεντρο που βρισκεται πανω σε λοφο οι γυφτοκατι εφτιαξαν δυο τουνελ το ενα μαλιστα με παρκινγκ και υπογεια διασταυρωση μεσα του! Ολα αυτα στη Strumnitsa μια πολη λιγο μικροτερη απο τη Δομοκο!! ![]() το Gs Forum στη βιτρινα ![]() αφιξη στο Melnik(BG).. Mε τον Alx K που ηρθε απο το Βολο να εξερευνησει μαζι μας τα παγωμενα Βαλκανια ![]() ωρα γαι τις σαλατες μας ![]() Μεσα στην ταβερνα με το θεικο κρασι ολα σε ενα πλανο.. κινεζικο ηχειο βουλγαρικη μουσικη βλαχικη ενδυμασια εγγλεζικη εξοδος και Ελληνες πελατες ![]() χαρα που κανει ο ανθρωπος μολις φαει!! ![]() αν σας πεφτει μακρια η Καππαδοκια...Melnik! ![]() H Drean team εξω απο το μοναστηρι...πως το λεγανε... ![]() Γι αυτο το παιδι τι να πει κανεις! Με μεγαλα μπλε γραμματα γραφει στο forum για ολους με μια μεγαλη ανοιχτη καρδια! Aπο τη Σιατιστα μεσα στη νυχτα για να τιμησει την εκδρομη μας ο φοβος και τρομος των κοπαδιων mr JTNakos!!! ![]() και ως επιλογος..... Βουλγαρος μουρατος τζιπατος ![]() ![]() That's all folks
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο στην παρεα .,.,.,.,.,.
παντα τετοια παιδια γεροι να εισται και να μαζευεται χιλιομετρα,.,., αντε και στην επομενη .,.,., |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις επέστρεψα κι εγώ!
Άργησα γιατί ένα αυτοκίνητο έφυγε ακριβώς μπροστά μου σε κάτι χωράφια και έφαγα κάνα 2ωρο περίπου να τον βοηθήσω! Όλα καλά πάντως! ![]() Πέρασα υπέροχα και ευχαριστήθηκα χλμ, η παρέα όπως πάντα super!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιχταράδες μου! Πάντα να'χετε κέφι και να κάνετε όμορφες εκδρομές!!
|
![]() |
|
|