![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπάρχει και άλλος τρόπος... απλούστερος... ανεξαρτήτως μηνυμάτων...
Επειδή το GSForum είναι forum μηχανών… θα μπορούσε να μπει ένας κανόνας (τουλάχιστον για τις αγγελίες που αφορούν πώληση μηχανής) ότι για να ανέβει μία αγγελία θα πρέπει να υπάρχει και ένα πιστοποιητικό ορθής λειτουργίας / τακτικής συντήρησης / κ.ο.κ….!! Θα υπάρχει μία συγκεκριμένη φόρμα, βάσει της οποίας ο εκάστοτε πωλητής θα επισκέπτεται συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ο εκάστοτε μηχανικός θα συμπληρώνει – βάσει ελέγχου – τη συγκεκριμένη φόρμα… Όταν θα ανεβάζει τη συγκεκριμένη φόρμα που θα πιστοποιεί τα παραπάνω τότε θα μπορεί να ανεβάσει και την αγγελία… Επίσης, δε θα ανεβαίνει – ρητώς και δια ροπάλου – αγγελία για πώληση μηχανής με σβησμένο τον αριθμό κυκλοφορίας (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση)… Έτσι θα μπορεί ο εκάστοτε αγοραστής με ένα τηλέφωνο σε φίλο ασφαλιστή να μαθαίνει όλο το ιστορικό των τρακαρισμάτων… Υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι έτσι ώστε να προστατεύονται οι εκάστοτε αγοραστές… ειδικά τη σήμερον ημέραν που έχουμε γεμίσει λαμόγια και που μετράμε τα ευρώ με το σταγονόμετρο… |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΩ!!! ΠΩ!!! Ρε παιδιά και στις φωτογραφίες φαίνεται ######
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ'εξω κούκλα και από μέσα ...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου αφού είσαι στον χορό....θα χορέψεις....αν θέλεις συμβουλέψου και κανέναν Νομικο,για να ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς απο εδω και εμπρός
![]() ![]() Αυτό που με στεναχώρησε όμως--ΧΩΡΙΣ να θέλω να σε θίξω....είναι οτι εχω ακούσει ΜΟΝΟ την μία εκδοχή των πραγμάτων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ο ....πωλητής ΔΕΝ έχει να πει τίποτα ![]() ![]() ![]() υ.γ. Μου αρέσει που έχεις αυτογνωσία και αυτοκριτική και δεν τα κάνεις όλα ισιωμα. ![]() ![]() ![]() σε Χαιρετώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αν οχι και εισαι νηφαλιος,να το κοιταξεις καλα...,μην το αφησεις...! ![]() σιγα μην κανει το forum και τεχνικους ελεγχους των προιοντων! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κοίτα... αν κάνεις πλάκα... τότε οκ... αλλιώς θα σου απαντήσω το εξής...
Εσένα κι εμένα... και αρκετούς από εδώ μπορεί να μη μας αγγίζει το συγκεκριμένο γιατί δεν ψωνίζουμε μεταχειρισμένα... ΕΓΩ τουλάχιστον δεν ψωνίζω...το έχω σαν αρχή!! Υπάρχει πολύς κόσμος όμως που το κάνει...και δεν πρέπει να είναι απροστάτευτος...οκ?? Θα μου πεις... χέστηκες... Ε λοιπόν ΟΧΙ εγώ δεν ####### και με λυπεί το γεγονός ότι ο Γιώργος την "πάτησε" έτσι... ![]() ![]() Και ΔΕΝ είπα πουθενα να κάνει το forum τεχνικό έλεγχο... είπα απλώς όταν εμφανίζεται κάποιος κομήτης που δεν έχει ποστάρει ποτέ, να προσκομίζει ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι η μηχανή που πουλάει δεν είναι ######### (για να μιλήσω στη γλώσσα σου... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ολα τ αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στον περασμένο καφέ είρθε ένα παλικάρι νεογραφωμενος και μας πάει στην μηχανή του . Και τη να δούμε. Ένα 1150 ΧΑΡΤΊ αλλά χαρτί με 29000 κλ.Οι λαιμοι τον εξατμίσεων καθρεφτίζαν τα μπιρμπιλοτα μου ματια .......
![]() ![]() ![]() Last edited by commander; 28-11-2011 at 13:23. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 08:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 11-02-2011 23:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 18:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 20:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 00:42 |