![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Στην Θεσσαλονικη, στον γνωστο και μοναδικο αντιπροσοπο το τεστ με διαγνωστικο δεν το κανουν..., ξερω οτι το χρεωνουν 50ε, αίσχος ως συνήθως....
μεγαλο το προβλημα στην πολη μας εγω στον αντιπρόσωπο ούτε ευρώ τσακιστό... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
ουτε στο ηρακλειο το κανουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα εδω έχουμε φάει κάτι ήττες αλλο πράμα....
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρωτα..
Ενδιαφερομαστε και μεις!..
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες, σήμερα πήγα τη μπουμπού για αλλαγή λαδιού & φίλτρου στη αντιπροσωπ. της BMW, (Metalaxis s.a.), στη Λάρισα. Εκτός από τα λάδια, φίλτρο, δαχτυλίδι που άλλαξα, μου κάνανε έναν γενικό τσεκάρισμα, μου φύσηξαν τα φίλτρα αέρα, μια ψιλοεπισκευούλα στο πετάλ του φρένου, (μου είχε βγει μια ασφαλειούλα στο αρθρωτό μέρος που σηκώνουμε για οδήγηση off-road στα adve), και πλήρωσα για την ακρίβεια 51,92 γιούρα. Πολύ καλή τιμή πιστεύω και μπράβο τους. Μου είπαν οι άνθρωποι εννοείται, ότι είναι προσφορά της BMW. Μιά χαρά!
|
|
|
|||
|
|||
|
απο οτι καταλαβαινω,ο ελεγχος ειναι προαιρετικος.η μαμα δεν bmw δεν αναγκαζει κανενα καταστημα να τον κανει..κακο ομως αυτο.
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια , πηγα σημερα και αλλαξα τακακια μπροστα.... στη χοντρη ...(129€) εκανα και τον ελεγχο ...ολα ΟΚ !!!!!
τι λετε αξιζει να βαζεις τα ακριβα τακακια (brembo χρυσα) ....? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέος Επικεφαλής της BMW Motorrad Hellas | Strats | Διάφορα | 8 | 06-11-2011 23:30 |
| 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TDM HELLAS | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 10-08-2010 20:57 |
| Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 21:34 |
| ΒΜW HELLAS - Δελτίο τύπου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 30-09-2009 14:20 |