![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω οτι γραφει τι manual....και ας μην ειμαι ΜΕΟΝΙ ευτυχως που ειναι αλλοι εδω μεσα......ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ok guys ευχαριστώ για τις γνώμες (keep them coming)
δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα ακριβώς την απάντηση του Δαναού... |
|
|||
|
|||
![]()
2 PSI είναι 0,13 bar/atm όχι 0,07
το θέμα είναι ότι 0,13 όταν στα bar μιλάμε με νούμερ 2,κάτι κλπ. δεν είναι τόσο λίγο 4 PSI είναι μια διαφορά που ξεπερνά αρκετά το 10% του συνόλου (όταν μιλάμε για 32 με 36) απλά παρατηρώ για τις κλίμακες δεν είπε κανείς να ζει με το μανόμετρο στο χέρι, αφήνουμε τη ζωή μας πάνω σε κάτι που είναι πάνω σε δυο λάστιχα και εδώ μιλάμε για αυτά τα δυο λάστιχα - αν είναι "λεπτομέρεια" για εσάς, εμένα είναι λίγο παραπάνω από λεπτομέρεια (btw δεν κατάλαβα και το post του Δαναού) |
|
||||
|
||||
![]()
Παρά το πολυάσχολο της σημερινής μέρας,
θα τα ξαναγράψω ...... Δέν είπε κανένας 2 psi = 0.07 bar αλλά ........... 1 psi = 0.07 bar Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλοίμονο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είπαμε 2 psi (34-32 ή 34-36) 34 = η μέση τιμή Απόσπασμα:
.... αυτό ακριβώς έγραψα .... Απόσπασμα:
..
|
|||
|
|||
![]()
οκ πάσο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πιστεύω οτι ακολουθούμε αυτο που γράφει το manual. Πιστεύω οτι κάτι ξέρουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω ένα μικρο ηλεκτρονικό στα εργαλεία μου και όποτε το θυμηθώ κανω ενα τσεκ.Νομίζω οτι 2.7 με το 2.6 είναι μικροδιαφορά χωρίς να μας ανυσηχεί.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θέλεις φίλε Ιάκωβε, πέρνα και από τα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και γω το ιδιο μπιχλιμπιδι χρησημοποιω απο παλια που ειχα μια kle500 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ μέσα στην πόλη κατεβάζω λίγο πίεση για να ζεστένονται τα λάστιχα λίγο γρηγορότερα .....
![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 13:08 |
Οδηγός ελαστικών | Tigas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-07-2009 22:05 |
Περί ελαστικών | leonidas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2009 01:16 |
Hλεκτρονική μέτρηση πίεσης ελαστικών. | Arkas | Αυτοκίνητο | 9 | 13-01-2009 01:44 |