![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα μάλλον και εγω θα ξέρω αύριο για σιγουρα
|
|
|
|||
|
|||
|
...ΔΕΝ προλαβαινεις!!! Θα'χει ...αστραποβροντα και ΔΕΝ εχεις κρεμασει ακομα το αντικεραυνικο!!! ![]() ![]() ![]() Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ
![]() ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΘΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΗΡΑΚΙ ΚΑΜΕΝΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλα τα λες αλλά θα πρέπει να συννενοηθείς και με τον διοργανωτή - Ηλια (emix)! Λεώ εγω τώρα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζω υπάρχει και υπο-διοργανωτής αλλα δεν θυμάμαι ποιος!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μαλλον απο εδω λες.Αυριο θα παω να δω τι γινεται αν και δεν με κοβω να ερχομαι γιατι ο δικος μου δεν μπορει να μου βρει πισω λαστιχο. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα για το φαί. Δεν υπάρχουν κανόνες και διοργανωτές, παρέα πάμε βόλτα στο βουνό. Αποφασίζουμε εκεί τη θα κάνουμε άσχετα αν είμαστε πολλοί ή λίγοι. Συνήθως στις βόλτες μας προτιμάμε να μην καθόμαστε σε ταβέρνα και να τρώμε κάτι στο βουνό. Αργότερα θα ανεβάσω την διαδρομή. Όποιος έχει GPS ας την περάσει. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια, εδω και καιρο εχουμε βγαλει απο το προγραμμα των χωματινων αποδρασεων μας την λεξη "ταβερνα".
Οι λογοι ειναι δυο: α) περισσοτερος χρονος για χωμα και β)μειωση εξοδων. Οι βενζινες πλεον εχουν παει στο "Θεο", τα διοδια το ιδιο, οποτε καλυτερα το κοστος της ταβερνας να γινει βενζινη και να κανουμε περισσοτερη χλμ στο βουνο. Φυσικα οποιοι στο τελος της βολτας θελουν να κατσουν σε ταβερνα, δεν υπαρχει προβλημα. Τελος θα παρακαλουσα, οταν ο Σπυρος βαλει την διαδρομη οσοι εχετε gps να την περασετε για να την εχουνε και αλλοι και οχι μονο ενας. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |