![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα καλό Μήνα σέ όλους.
|
|
|||
|
|||
![]() Καλημερα και καλο μηνα σ ολη την παρεα!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ..!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ..!!!
(ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ) |
|
|||
|
|||
![]() ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ..!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Καλό μήνα και σε΄σένα, συνονόματε! ![]() ![]() Καλημέρα και καλό μήνα, Θανάση! ![]() Καλώς το γειτονάκι μου! Καλό μήνα και σε 'σένα! ![]() Απόσπασμα:
Καλημέρα Δημήτρη! Ομορφο μήνα και για 'σένα! ![]() Επισήμως!!! Καλημέρα Δημήτρη και καλό σου μήνα! Να χαίρεσαι το μικρό σου! ![]() Απόσπασμα:
![]() Καλημέρα στους πιο πρωϊνούς, αλλά και στους 10τιανούς φίλους, απ' όλην τη χώρα και την Κύπρο μας! Καλό μήνα σ' όλους! ![]() Για να σηκωνόμαστε σιγά-σιγά γιατί κοντεύουμε να σκουριάσουμε.. νέοι άνθρωποι..... Έλαααααααα.....να χορέψουμε λίγο...........ν' ανάψουν τα αίματα...να μας πάει καλά ο μηνας!!! Εμπρόόόόόόόόόός! Last edited by donnatella; 01-12-2011 at 11:09. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλημέρα αγόρια και κορίτσια της παρέας καλό μήνα να έχουμε υγιή και χαρούμενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλημέρα, Γιάννη και Σοφία! Καλό σας μήνα! ......δε ξέρω για 'σάς, αλλά εμένα μ' έπιασε μια ληγούρα...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και Καλό μήνα σε όλους!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |