![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή κανείς δεν θα σου δώσει απάντηση τολμώ εγώ. Με τα νερά του τι εννοεί κάποιος μα απλά γιατί φτιάχτηκε. Να πηγαίνεις βόλτα για καφέ και να το σκεπάζεις μην κρυώσει και κάθε τρίμηνο έχει η όχι συμπληρώσει km για έλεγχο κλπ. Δεν μπορείς όμως να αμφισβητήσεις ότι δεν είναι παγίδα το συγκεκριμένο. Απλά μην του κάνεις μακρινά και δύσκολα ταξίδια. Δεν κατασκευάστηκε για το λόγω αυτό. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ευχαριστώ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ειναι ατυχης η φραση ..πελατης χαμηλου προυπολογισμου,οπως λαθος ειναι να την αναμασαμε
![]() σε πολλες κουβεντες μεταξυ φιλων ,εχει αναφερθει οτι δεν μπορω να αγορασω ενα μηχανακι,γιατι δεν μου φτανουν τα χρηματα.....αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει φτηνο μηχανακι ειναι μπατιρης....... ![]() το εχουμε κανει ψιλομπαχαλο......μεχρι και σε πολιτικη κουβεντα ακουστηκε ![]() με αυτην τη λογικη......ξεφευγουμε απο την ουσια,που ειναι ενα καινουργιο μοντελο της honda,το οποιο αναμενουμε να δουμε, οδηγησουμε και μακαρι να ειναι καλυτερο και φτηνοτερο απο την gs,να μπορεσει ο κοσμος να το αγορασει στις δυσκολες εποχες που ερχονται ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μας εχεις καλυψει.....γενικως
![]() εισαι γιγαντας.... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ο λόγος που σε αγαπάω. Με καταλαβαίνεις. Και μάλλον είσαι ο μόνος. Οι υπόλοιποι μου τα χώνουν. Και έχουν άδικο...........................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όποιος σε πειράξει, θα 'χει να κάνει μαζί μου... Οπότε να μην ανησυχείς καλέ μου φίλε !!!
![]() ![]() Εσύ να προσέχεις τα λαμόγια μόνο... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχετε δηθεν στο νησι??????/
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
εγω το σταματησα εσεις το συνεχιζεται...κομπλεξικος ειναι αυτος που δεν παραδεχεται οτι θα ηθελε να εχει αλλο αντικειμενο απο αυτο που εχει αλλα λογο οικονομικων δεν μπορει να το αποκτησει...και ναι μου φαινεται τουλαχιστον περιεργο να μπορει καποιος να αποκτησει ενα 1200adv και αυτος να θελει ενα vara...να μπορει να αποκτησει μια m3 και να θελει ενα accord...και για να μην ξεχνιομαστε εγω εχω ενα μηχανακι που με τα βιας στοιχιζει 5000 και ειναι δεκαετιας...οποτε δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν να καβαλησουν τον ελικα για να νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα αυτια...ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντου εχει δήθεν, γεμάτη η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |