GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Εκδρομές εντός Ελλάδος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-12-2011, 01:42
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή z_atomic_land = pelion_landers

Θέλοντας να συμβάλουμε ηθικά στην επικείμενη εκδρομή του gsforum στην πατριδα_land = volos=pelion και μετά από παρατεταμένη πίεση του Teoo να διακόψω το z_atomic_land=mission 1 για να δώσουμε πράγμα που σαλεύει στο λαό.......από την εξόρμηση του αταίριαστου διδύμου z_atomic & Teoo σας παρουσιάζουμε σε πρώτη και αποκλειστική προβολή......

το pelion_landers.........έτσι γιατί μας τη βάρεσε και θέλαμε να το μοιραστούμε...

το Pelion_landers αποτελεί τη συνέχεια του θέματος "Αθήνα Βόλος απ τα παλιά" αλλά είναι από μόνο του ένα ξεχωριστό θέμα.........θα δείτε παρακάτω γιατί....
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 02:05
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: z_atomic_land = pelion_landers

.

.
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 02:44
Senior Member

Λοιπόν πάμε....

Κεφάλαιο 1 (για να έχουμε μια δομή η οποία λείπει από τον εγκέφαλό μου)
The day before.....
Όσο ο teoo σαβούρωνε μετά μανίας τα σπετζοφάγια, τα τουλουμοτύρια και στο καπάκι χαλβά φαρσάλων και γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, από τα χεράκια της πεθεράς του.....εγώ κατέστρωνα τα σχέδια (από το πατρικό μου) για..........τη βραδυνή μας έξοδο.

Είχα επιστρατέυσει φίλους κολλητούς, τα στομάχια των οποίων δήλωναν πιστοί στρατιώτες σε εκστρατεία αφανισμού των απανταχού οινοπνευματωδών που κυκλοφορούσαν στην πόλη.
Η ψυχρούλα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για την πολεμική μας διάθεση.
Νωρίς νωρίς (10-11 αν θυμάμαι καλά) συναντιέμαι με το ρεμάλι τον Teoo μετά της συζύγου και του γαμπρού του (γιατί στο Βόλο να ξέρετε δεν σηκώνει έξοδο χωρίς τους αδελφούς), και ξεκινάει η πρώτη μου μάχη με την φυλή των αλκοολών. Ακολούθησε και όλη η καλή παρέα στο ποτό και τελοσπάντων να μην φλυαρώ, ήρθε η ώρα να φύγουμε από το πρώτο μαγαζί. Νηφάλιος και δυνατό ποτήρι εγώ, ξεχνάω το κράνος μέσα στο μαγαζί.
Τρόμαξε το μάτι του Teoo.
"Παιδιά που θα πάμε τώρα;" τους ρωτάω
"Πάμε για ύπνο εμείς είμαστε κουρασμένοι" απάντησε ο Teoo, μην αφήνοντας κανέναν από το βολιώτικο σόι να απαντήσει. Τρόμαξε δεν με ήξερε καλά ακόμη.
Με το που είπε τη λέξη κουρασμένοι....μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα με τα σαγόνια του να εκτελούν ασταμάτητες, περιοδικές κατά τα άλλα κινήσεις, σε slow motion, και με κενά μόνο για ανάσες.......
Πείνασα να πω την αλήθεια αλλά είχα μάχες μπροστά μου πολλές με βότκες, μπόμπες και άλλα εκρηκττικά μείγματα.

Πάει για ύπνο ο Teoo, για πόλεμο ο z_atomic.....με τα τοπικά ρεμαλοειδή κολλητάρια.

Οι μάχες ήταν δύσκολες και το αποτέλεσμα διόλου εγγυημένο.

Τα θύματα μας, σουηδέζες με φυσικό χυμό πορτοκάλι σε ψηλό. Κατσαβίδια για τους αμερικάνους........αμπσολούτ πορτοκάλι για μας τους εξευρωπαισμένους...

Η εναλλαγή τοπίων μαχών (τουλάχιστον 3 μπαράκια όσο θυμάμαι ότι μετρούσα), δεν μείωσε το ρυθμό εξόντωσης των κατά τα άλλα συμπαθέστατων σκανδιναβικών υγρών πειρασμών.

Όμως ο Βόλος δεν είναι Θεσσαλονίκη (μακράν καλύτερη της πρωτευούσης στην νυχτερινή διασκέδαση), δεν είναι Αθήνα και ούτε καν Λάρισα.

Μετά τις 5 έπεσε λουκέτο παντού και η απόγνωση γέμισε το βλέμμα μας.

Είχα ήδη μετουσιωθεί σε βοτκοδιψή και βοτκοβόρο αδίστακτο στρατηλάτη, και δεν θα σταματούσα με τίποτα.

Μόνο δύο κατηγορίες μαγαζιών στην πόλη σέρβιραν εκείνη την ώρα ποτό. Οι εκκλησίες και τα στριπτιτζάδικα.

Οι εκκλησίες δεν μας δέχονταν πια.....άσε που δεν θέλαμε κιόλας....δεν έπαιζε βότκα.

Επιλέξαμε λοιπόν στριπτιτζάδικο όπου και η προφορά θα ήταν η σωστή.

Προλάβαμε στο τσακ στο κέντρο της Νέας Υόρκης το κατάστημα Μανχάταν.....

και ως εκ θαύματος είμασταν οι μοναδικοί πελάτες.

Τα κορίτσια ήταν βλάχικης καταγωγής (romania) και φυσικά μορφωμένα με πτυχία πανεπιστημίου και όλα τα πιστοποιητικά.

Όταν είδαν το μπουφάν της μηχανής άρχισαν να με ρωτάνε τι και πως και μετά από κάνα δεκάλεπτο γεωγραφικής συζήτησης.....καταλήξαμε να με ρωτάνε για κάποιον λέει Magelano που πέρασε από τα μέρη τους και έγινε θρύλος μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού από το Βουκουρέστι μέχρι τη Ramnicu Valcea και το Cluj.

Η βραδιά έκλεισε μαγικά με τα κορίτσια να με κερνάνε ποτό (νερό) μόλις τους είπα ότι τον γνωρίζω προσωπικά.....

να γιατί GSFORUM.
συνεχίζεται.......... εννοείται πιο γρήγορα από το Mission 1

Last edited by z_atomic; 02-12-2011 at 02:53.
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 03:30
Senior Member

Κεφάλαιο 2
D Day
Όταν κοίταξα το ρολόι που θυμάμαι από μικρός στην κουζίνα του πατρικού μου, πριν ξαπλώσω Ptomatex, ήταν 7.

Ο Teoo με είχε υποχρεώσει να βάλω ξυπνητήρι για να συναντηθούμε στις 10 για πηλιονίρινγκ.

Του είχα υποσχεθεί μια νέα διαδρομή που ούτε εγώ την είχα κάνει.

Και ως γνωστόν ότι υπόσχομαι το πραγματοποιώ...τέλος

Και φυσικά ο άλλος το εκμεταλλεύτηκε.

Στο κεφάλι μου το λογότυπο της absolut είχε αποτυπωθεί ανάγλυφα. Τα αυτιά μου σφύριζαν σήμα τις ΕΡΤ με τις κοκκινες μαύρες και μπλε κάθετες λωρίδες που διακόπτονταν από ένα σκάκι board και μετά συνέχιζαν σε κάθετη διεύθυνση...χαοτικά πραγματα δηλαδή.

10.05 ήμουν μπροστά από το πεθερόσπιτο του teoo. Βγαίνει έξω η φρεσκαδούρα, είχε πιει και εσπρεσσάκι, και παίρνει τη στάση του απόλυτου επιβήτορα που είναι έτοιμος να τιθασεύσει όλα τα άγρια άλογα της Μογγολίας.

Αρχίζει να γυρνάει το μάτι μου από την αυπνία και το πρώτο θέαμα του ακατονόμαστου, αλλά είπα να χαλαρώσω και να πάω μια ασφαλή τουλάχιστον βόλτα.

Ο stalion είχε και φαεινές ιδέες....."οδήγα εσύ μπροστά" μου λέει........

Πριν αρχίσω τα γιουγκοσλάβικα (για τα οποία θα μάθετε στο mission 1 ημέρα 5).... βάζω μπρος τη χοντρή και ξεκινάμε την ανάβαση.

Αυτό το παράξενο πραγμα με τη μοτο σου όταν ακόμη και να έχεις πιεί και να νυστάζεις, να σου τα σβήνει στα πρώτα 3 χιλιόμετρα είναι κάτι το ανεξήγητο.........
Φτάσαμε στα Χάνια όπου το κρυαδάκι έτσουζε και είπαμε να πιούμε ένα περιποιημένο doppio.

Γυρνώντας προς τις χοντρές, βγάλαμε και καμιά φωτό με φόντο τα "χρυσά" φυλλώματα της πηλιορίτικης χλωρίδας

Μετά απο λίγο θα συναντούσαμε το pelion secret passage................
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 10:16
Senior Member

......αυτό δηλαδή

καλύτερα να το δείτε fullscreen

Last edited by z_atomic; 02-12-2011 at 10:17.
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 10:26
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο

Γειά σου ρε Ζήσηηηηηηηηηηηη

με τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΡΕΣ σου:sm5::sm5::sm5::sm5:
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 10:46
Senior Member

έρχονται και άλλα βίντεο στη συνέχεια της ημέρας ....ακόμη η τσίπλα στο μάτι δεν εχει μαλακώσει.....
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 11:10
Senior Member

και για να βοηθήσουμε λίγο τους συμφορουμίτες που θα πάνε εκδρομή εκεί, και
επειδή στο χάρτη (google maps) δεν υπάρχει ακόμη, θα σας περιγράψω πως θα βρείτε το νέο αυτό δρόμο.

Από βόλο ακολουθείτε ταμπέλες για Πορταριά αρχικά, την οποία όμως διασχίζετε και συνεχίζετε για Χάνια.
Μόλις φτάσετε στα Χάνια και περάσετε όλα τα τουριστικά αμέσως μετά σε μια διασταύρωση θα βρείτε μια ταμπελα που λέει προς χιονοδρομικό κέντρο.

Ακολουθείτε το δρόμο προς χιονοδρομικό. Θα συναντήσετε ένα parking το οποίο θα προσπεράσετε και στο 2ο Parking που θα συναντήσετε στο αριστερό σας χέρι μια μικρή ταμπελίτσα που λέει Κισσός.......από εκεί ξεκινάει αυτή η εξαιρετική διαδρομή....
όποιος δεν κατάλαβε μου ξαναστέλνει εδώ να του εξηγήσω ή ΠΜ
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 11:14
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
έρχονται και άλλα βίντεο στη συνέχεια της ημέρας ....ακόμη η τσίπλα στο μάτι δεν εχει μαλακώσει.....
Bαλε λιγο κολλυριο και προχωρα Ζηση......
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2011, 12:46
teoo Ο/Η teoo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Νέα Χαλκηδόνα
Μoto: R1200 GS ADVENTURE

Καθώς οι λέξεις τις περιγραφής σου, αυτού του συγκλονιστικού ταξιδιού, βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο μου,
συνειδητοποιώ πως τελικά πρέπει να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό.
Γιατί καλές οι σπουδές, αλλά πρέπει να ακούμε και τη φωνή που μας μιλάει μέσα μας…
Γι ΄ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο ,τώρα είναι οι ευκαιρία. Άρπαξε την απ΄τα μαλλιά….
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης