![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απαντώ μόνο διότι η εσκεμμένη ή μη παραπληροφόρηση, επίτηδες ή από άγνοια, δεν πρέπει να αφήνεται να περνάει έτσι. 5,500 άνθρωποι, μπορεί να διαβάζουν εδώ μέσα. Άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου... Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Φεγγαράκι μου λαμπρό - φέγγε μου να περπατώ... Γιατί δεν μας συμφερει δηλαδή να γυρίσουμε στην δραχμή με ισοτιμία 100,000 : 1? €100,000 : 1 δραχμη... Άσε με να ξέρω, πού αναφέρομαι. Αυτό, που αναφέρομαι, λέγεται 'ανατίμηση'. Και για να σε διευκολύνω στην αναζήτησή σου στα πανεπιστημιακά σου βιβλία αλλά και την πρότερη εμπειρία σου στις ανά τον κόσμο χρηματιστηριακές εταιρείες, που την βλέπω να μου έρχεται - δεν θα την αποφύγω, για το καλό μου βέβαια ![]() Αμάν πιά, τον σκας τον άλλον. Λέει να σταματήσει να σου απαντά για να μην σε προσβάλει, αλλά τον υποβιβάζεις τόσο, που δεν γίνεται. Πώς το έγραψε ο Gemara... 'ΣΣΣςςςςς σταμάτα να τα γράφεις αυτά, διότι κάποιοι τα πετάνε αυτά τα πράγματα'. Άσε μας να καταστραφούμε, επί τέλους. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μύθοι και αλήθειες για τα κράνη | ckk | Κράνη | 17 | 27-07-2011 13:01 |
Δώδεκα μύθοι και αλήθειες για το κρυολόγημα | MARK | Υγεία | 6 | 22-10-2010 13:12 |
Μύθοι & Αλήθειες για το αλκοόλ !!!!!!!!!!!! | riko46 | Διάφορα | 5 | 20-08-2009 23:38 |
Μύθοι και Αλήθειες για την τριχόπτωση | Alext | Διάφορα | 2 | 29-06-2009 12:53 |