![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Δες τις αναρτήσεις σου Πρώτα………. Απάντηση: Όποιος θέλει ας με ξεπεράσει!!! σε λίγο θα αρχίσουμε να ξερνάμε από το "αστείρευτο" χιούμορ του τύπου. Τα ίδια και τα ίδια. Ολα τα θέματα του φόρουμ διαλυμένα λόγω του χιούμορ του. Κι η βλακεία έχει όριο ![]() Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λαϊκιστεί: έκλασε η Χόντα και γεννήθηκε το Crosstourer. να δω ποιος κα(η)μένος θα πάει να το ψωνίσει ![]() Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορείς να πας σ ένα νευρολόγο να σου γράψει υπνωτικά ![]() Απάντηση: ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΙΝΑ εμ βέβαια, δεν έχουν μπόξερ για να ψήνουν τα κάστανα πάνω στο μοτέρ! ![]() ![]() Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μηχανή για καθυστερημένους ![]() ![]() Απάντηση: Γνώμη για scooter Honda SH κι από μένα, το καλύτερο σκούτερ μακράν. όπως είπε κι ο napgeo, η Χόντα είναι μια εταιρία ειδική σε σκούτερς. Για μοτοσυκλέτα υπάρχουν άλλες εταιρίες ![]() Ανακρίβεια. Ποτέ δεν είπα αυτή την λέξη. Απάντηση: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ VARADERO ρε το μαζόχα τι πήγε και έκανε.. τόσο ταξίδι με Βαρκαντέρο. έλεος.. ![]() ![]() ![]() Απάντηση: ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ AFTER MARKET ΑΞΕΣΟΥΑΡ! ..Στην "καλη" σας! το θέμα είναι ποιος θα κλέψει Varadero? κι οι κλέφτες έχουν ένα υποτυπώδες επίπεδο στη λεία τους ![]() Μην κρίνεται η να μη κριθείτε…………………………… Και στα Προσωπικά μου στοιχεία έχω βάλει τα πάντα. Δεν πετάω ένα όνομα και κρύβομαι πίσω του. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις…… Last edited by napgeo; 02-12-2011 at 16:35. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πρεπει να δωσουμε ενα ραντεβου....γιατι η παρασκευη ειναι περιεργη μερα και τρεχουμε
![]() η αληθεια ειναι οτι αν δεν γνωριζεις προσωπικα καποιον,τον παρεξηγεις ευκολα....εγω δικαιολογω τους μακρινους φιλους που τα χωνουν στον ηπειρωτη,αλλα αν τον γνωριζαν προσωπικα,η γνωμη τους θα ηταν διαφορετικη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνώ σ αυτό. καμία σχέση η γραφή σε πληκτρολόγιο με τη ζωντανή επικοινωνία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ με αυτή την κουβέντα και δεν λέω τίποτα άλλο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Από μένα το θέμα έχει κλείσει. Καλά να είστε……….
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κυρίες έχουμε γίνει, ο Ντινόπουλος σταμάτησε να βρίζει, ο GeorgeP να γράφει πολιτικά... τι πράγματα είναι αυτά εκσυχρονιστήκαμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρε ενα Honda μπας και ισιωσεις......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() δεν εχω λεφτα...καρντια μου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άρση του casus belli με απόσυρση των 12 μιλίων θέλει η Τουρκία | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 10-03-2011 21:03 |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 18:09 |
Κολωνία 2010 - παγκόσμια έκθεση..όποιος θέλει κάτι... | D_Artagian | Διάφορα | 31 | 14-10-2010 23:31 |
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! | teoo | Αστεία Video | 3 | 17-09-2010 20:25 |
Φέτος οι λαμπάδες ας φωτίσουν το Πάσχα με αλληλεγγύη! | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 24-03-2010 19:25 |