![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σεμνάααααααααααααααααααα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάτι τέτοια λένε και θα μ' αναγκάσουν να πάω να την πλύνω ![]() ΥΓ: Βαγγέλη; . . . Εμείς που θα τις παρκάρουμε; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
την πλυνεις δεν την πλυνεις.....την παρασταση την κλεβεις ΕΣΥ
![]() ολοι οι ομορφοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζεται.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπροστα στο τσιπουραδικο,.,.,.,.,.,., ![]() και ασε τους αλλους να φωτογραφιζονται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα χουζουρεύεις;
Έχετε βουνά και θάλασσες να διασχίσετε, ξεκουνήστε ![]() Καλό δρόμο και καλή αντάμωση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα εχω τρελα παιδια ......μπροστα μου,ασε που την γνωριζω την θαλασσα
![]() καλο δρομο σε ολους..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η πιο δύσκολη ώρα... Να φτιάξω την τσάντα... Άντε, καλό δρόμο σε όλους... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, ναι, στην πρώτη γραμμή του πυρός.
Το βράδυ έκανα ένα τελευταίο δοκιμαστικό με σκουμπρί καπνιστό και αλμυρό, ρέγγα και πατάτες βραστές, συνοδεία μπύρας. . . τους έχουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ακομα.....αντε να προλαβουμε να κανουμε ενα τσιγαρακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για τις φωτο δεν ξερω ![]() ![]() ξεκιναω και εγω σε λιγο αλλα παω απο ΔΡΑΜΑ-ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ NA ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ,.,.,.,.,. ![]() ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ,.,.,., |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 201 | 12-12-2010 05:56 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 04:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009 !!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 27-12-2009 03:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 51 | 13-12-2009 03:01 |