![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ομολογουμενως, η λεξη "ασχημο" δεν το αντιπροσωπευει..
..Το ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΙΣΩΣ??? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφο είναι και όπως είπαμε αντιγραφή. Οκ για εμένα δεν είναι κακό, γιατί μια καλή λύση γιατί ναμην την παράγει και άλλος.
Κατά την γνώμη μου θα έχει καλά κ κακά απέναντι σε ένα bmw. Ίσως π.χ. να μην κουράσει με ανόητες βλάβες τον αναβάτη της όπως μια bmw αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει άλλα στοιχεία (όπως στιβαρότητα, μασιφ κατασκευή) μιας Bmw. Και το σημαντικό για εμένα πάλι είναι ότι υπάρχει και υποστήριξη από πολλά σαιτ, φορουμ, καταστηματα για μια bmw. |
|
|
|||
|
|||
|
Άσχημο δεν μπορείς να το πεις με τίποτα. Το εάν είναι όμορφο ή μάλλον πιο όμορφο από μια BMW είναι καθαρά υποκειμενικό. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι για πολλούς (όχι για εμάς αλλά για κάποιους καβαλάρηδες εκτός forum), η GS δεν είναι όμορφη.
Εκεί όμως που θα σταθώ είναι η εταιρεία κατασκευής: HONDA. Μια εταιρεία, που σίγουρα εμπνεέι σεβασμό. Όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά αυτό θα το μάθουμε πιο μετά...Μέχρι τότε, GS και ξερό ψωμί ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρόσεξέ το αυτό, μη σπάσεις κανά δόντι και σχιστεί κανά καλσόν!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασχημο δεν το λες.........ομορφο παλι δε το λες.........θελω μονο να δω αυτο το dual clutch transmision αμα παθει κατι,μηπως βγαινει πιο ακριβα απο τις bmw......θα δουμε,παντως ερχετε πιο κοντα στο tenere παρα στο gs...μεχρι και τα προβολακια ιδια ειναι η κανω λαθος ??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Γιατί εγώ νομίζω ότι δεν θα είναι <<δεμένη>> με την άσφαλτο πάλι ![]() Αλλά θα μας τα πει ο φιλαράκος Ζοζ-Π που του την είπα κιόλας ![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πλάκα κάνω Κώστα! ![]() χαίρομαι καθέναν που θεωρεί τη μηχανή του την καλύτερη του κόσμου, έτσι μπορεί να την απολαύσει! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
.Ο Δήμος τώρα είναι στα μέλια με την μηχανή του και καλά κάνει
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σλουρπ, σλουρπ (από το πολύ μέλι) ![]() ![]()
Last edited by Δήμος; 04-12-2011 at 22:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Κοίτα μη σε πάρει χαμπάρι καϋμένε η γυναίκα ή η φίλη σου διότι σε βλέπω να κοιμάσαι στη σέλα!!!! ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |