![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ .........ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.......ΤΙ???
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? ΟΧΙ ..... Last edited by geopoumid; 06-12-2011 at 17:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο βεβαια δεν ηταν coka cola, ηταν pepsi , αλλα δεν εχει σημασια
αν οντως γινεται ετσι η εμφιαλωση. Παντως εγω δεν πινω αναψυκτικα εδω και χρονια. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το πιστεύω,περισσότερο δυσφήμηση για τον γειτονικό λαό το εκλαμβάνο
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται ανάποδα το στομάχι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παρεπιπτοντως, καλο ειναι να μη πινουμε Cola. Μαλλον δεν ειναι καλο για την υγεια μας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι καλο για τη διαιτα μας!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για κομπογιαννίτες τους κοβω που γεμίζουν μπουκάλια και θα τα πουλούν μάλλον μόνοι τους σε τίποτα φαστφουντάδικά του κόλου…στην βαθιά Τουρκία….
Όσο για το περιεχόμενο που βάζουν….τι να πω… Τώρα για το αν πρέπει να πίνουμε κοκα κόλα που είπανε ποιο πάνω…καλό είναι την αποφεύγουμε σαν τον διάολο το λιβάνι…όσοι με την χημεία τα πάνε καλά εδώ μέσα το ξέρουν…. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προτείνεις να πίνουμε μόνο coca?
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα υπέρ και τα κατά στα αναψυκτικά τύπου cola | spelef | Διάφορα | 10 | 17-06-2011 20:33 |
Σκέφτεται να φύγει και η Coca Cola από την Ελλάδα | gsmaniac | Ελλάδα | 15 | 30-08-2010 11:52 |
Χρόνια Πολλά στον Παρασκευά & Παρασκευή | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 29-07-2010 22:14 |
H ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ 30" ΤΟΥ B.DYSON-τεως Δ/ντος Συμβουλου της Coca-Cola | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Κόσμος | 6 | 16-07-2010 21:48 |
Διαφήμηση Coca Cola - Koρυφαίο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 12 | 15-10-2009 07:39 |